Iš Baltarusijos į Lietuvą vykusį girtą estą VSAT sulaikė panaudoję jėgą ir antrankius | Diena.lt

IŠ BALTARUSIJOS Į LIETUVĄ VYKUSĮ GIRTĄ ESTĄ VSAT SULAIKĖ PANAUDOJĘ JĖGĄ IR ANTRANKIUS

  • 2

Iš Baltarusijos į Lietuvą autobusu vykusį girtą, agresyvų Estijos pilietį pasieniečiai sulaikė panaudoję jėgą ir antrankius, ketvirtadienį pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Trečiadienio vakarą į Medininkų pasienio kontrolės punktą iš Baltarusijos įvažiavus maršrutiniam autobusui Minskas–Vilnius, pasienio pareigūnai ėmėsi keleivių dokumentų patikros.

Autobuso vairuotojas paprašė pasieniečių pagalbos išlaipinant transporto priemonėje rūkiusį, alkoholį vartojusį ir agresyviai besielgiantį estą.

„Patikrinimo metu pasieniečių akivaizdoje įžūlus vyras toliau nenurimo, keikėsi, todėl VSAT pareigūnai pažeidėją sulaikė ir atvesdino į tarnybines patalpas“, – rašoma VSAT pranešime.

„Paaiškėjo, jog tai yra tvarkingus asmens dokumentus turėjęs 33-ejų Estijos pilietis, kuris iš Minsko važiavo į Vilnių ir gerokai padaugino alkoholio“, – nurodė pasieniečiai.

Į laikino sulaikymo patalpą uždarytas estas ir toliau elgėsi agresyviai, keikėsi, triukšmavo, spardė duris ir apgadino jų spynos apdailą, nuplėšė palubėje įrengtą judesio daviklį, suplėšė čiužinį ir ištepliojo sienas.

Pasak VSAT, estą pasieniečiai nuramino panaudoję jėgą ir surakinę antrankiais.

Jo padaryta turtinė žala šiuo metu nustatinėjama.

VSAT pareigūnai į Medininkų punktą iškvietė policiją. Estui nustatytas 2,26 promilės girtumas. Jį pasieniečiai perdavė policininkams, kurie spręs, kaip jį bausti.

GALERIJA

  • Iš Baltarusijos į Lietuvą vykusį girtą estą VSAT sulaikė panaudoję jėgą ir antrankius
  • Iš Baltarusijos į Lietuvą vykusį girtą estą VSAT sulaikė panaudoję jėgą ir antrankius
  • Iš Baltarusijos į Lietuvą vykusį girtą estą VSAT sulaikė panaudoję jėgą ir antrankius
VSAT nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

zgnh,j,

TAI RUSKIU kolonistas Estijoje

skiep

tai ne estas o burliokas su Estijos pilietybe.Nesmeizkit estu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS