Banko darbuotojais apsimetę telefoniniai sukčiai tuština žmonių sąskaitas | Diena.lt

BANKO DARBUOTOJAIS APSIMETĘ TELEFONINIAI SUKČIAI TUŠTINA ŽMONIŲ SĄSKAITAS

  • 7

Sukčiais patikėję piliečiai neteko pinigų, jų banko sąskaitas patuštino banko darbuotojais apsimetę telefoniniai sukčiai.

Anot Policijos departamento, pirmadienio rytą, apie 9 val. 21 min., Vilniaus rajone gyvenančiai moteriai, gimusiai 1970 m., telefonu paskambino vyriškis, kuris prisistatęs banko darbuotoju, apgaulės būdu iš nukentėjusiosios bei giminaičių sąskaitų pagrobė 14 697 eurus.

Tą pačią dieną Vilniaus apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas moters, gimusios 1944 m., pranešimas, kad liepos 9-ąją jai į mobiliojo ryšio telefoną paskambino asmenys, kurie, prisistatę banko darbuotojais, apgaulės būdu išviliojo elektroninės bankininkystės duomenis bei iš sąskaitos pagrobė 20 465 eurus.

Liepos 12-ąją gautas ir Kaune gyvenančios moters, gimusios 1956 m., pareiškimas, kad liepos 9 d. jai būnant namuose, paskambino banko darbuotoju prisistatęs asmuo ir apgaulės būdu iš jos banko sąskaitos pasisavino 21 335 eurus.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Danutė

Man niekas neskambina, nes sąskaitoje šimtas eurų, neapsimoka prasidėti. Kaip gerai, sukčiams, kad tiek neprotaujančių, o iš kur tiek pinigų žmonės turi?

Dainius

Man skambino šiandien iš numerio +370 601 11360

įdomu

Bankuose sėdi idiotai ar sukčių bendrininkai ? Dėl smulkiausio reikalo gali užblokuoti tavo banko sąskaitą - įrodyk pinigų kilmę - o čia dešimtis tūkstančių paprasčiausia vagiami be jokių tikrinimų . Tai tokius pavedimus tikrina idiotai ar sukčiai ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS