Būrėja romė išviliojo tūkstančius eurų ir brangių papuošalų | Diena.lt

BŪRĖJA ROMĖ IŠVILIOJO TŪKSTANČIUS EURŲ IR BRANGIŲ PAPUOŠALŲ

  • 4

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė trisdešimt dvejų metų romų tautybės Svetlaną Mikhaylovą, įtariamą sukčiavimu.

Nuo š. m. birželio 29 d. iki liepos 4 d. ši Rusijos Federacijos pilietė, gimusi 1986 m., turintį leidimą nuolat gyventi Lietuvoje, pažadėjusi nukentėjusiajai ją išburti ir už tai paprašiusi atlygio, apgaule išviliojo 4 630 eurų.

Kratos metu įtariamosios bute rasta daug įvairių auksinių dirbinių, kai kurie jų – su brangakmeniais, pavieniai dirbiniai su lipdukais ir kainomis, įtariama, kad buvo įgyti nusikalstamu būdu.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato tyrėjai turi pagrindo manyti, kad ši įtariamoji yra padariusi ir daugiau panašaus pobūdžio ar kitokių nusikaltimų, todėl asmenų, nukentėjusių nuo šios moters ar turinčių kitokios informacijos apie jos nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto trečiojo policijos komisariato 1-ojo veiklos skyriaus vyresniąją tyrėją Nijolę Butrimovič, tel. (8 5) 219 8987, el. paštu nijole.butrimovic@policija.lt arba paskambinti bendruoju pagalbos tel. 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Myliu jąsias

Nebuvo nė vieno straipsnio , kur būtų rašoma ''romė tapo apgauta ''. Tai reiškia didelį intelektą beigi gebėjimą greitai orientuotis. Išprusimą taipogi psichologinį parengimą , a ne ? Vadybiškumą , iškalbą , klientų finansinės galios įvertinimą . O pats žodis 'romai ' rodo jųjų bajorišką kilmę iš romėnų !

Kauniokas

Koke romė dar Čigonė!

LiV

Patys cigonai reikalauja, kad ju nevadintu Romais arba Sinti, nes tai neatitinka ju mentaliteto!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS