Vandentiekio avariją sostinės Žemaitės gatvėje tikimasi likviduoti penktadienio naktį | Diena.lt

VANDENTIEKIO AVARIJĄ SOSTINĖS ŽEMAITĖS GATVĖJE TIKIMASI LIKVIDUOTI PENKTADIENIO NAKTĮ

  • 0

Vandentiekio avariją Vilniaus Žemaitės gatvėje specialistai tikisi likviduoti dar penktadienio naktį.

Kaip BNS patvirtino „Vilniaus vandenų“ atstovė spaudai Jūratė Rupšienė, magistralinis buvo pažeistas ketvirtadienį, po 16 val. privačiai statybų įmonei ties 11-uoju pastatu atliekant kasinėjimo darbus šioje gatvėje. Šioje vietoje atsivėrė įgriuva.

„Dar dabar bendrovė atkasinėja vamzdį dideliame gylyje. Kai tik atkas ir prieis prie tos vietos, kurioje įvyko avarija, tai bus tvarkoma. Tikimės, kad iki ryto avarija bus likviduota“, – BNS sakė J. Rupšienė.

Planuojama, jog eismas Žemaitės gatvėje abejomis kryptimis bus draudžiamas iki ryto, viešasis transportas nukreipiamas aplinkiniais maršrutais.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pranešimas apie trūkusį vamzdį gautas 16.23 valandą.

Pirminiais duomenimis, ties Žemaitės gatvės 11-uoju pastatu vanduo išplovė gruntą iš po asfalto dangos, todėl kelio važiuojamojoje dalyje gali atsiverti smegduobė.

Dėl įvykio policija stabdo eismą Žemaitės gatve link Savanorių prospekto.

Trys policijos ekipažai reguliuoja abipusį eismą gatvėje, jis vyksta po vieną eismo juostą kiekviena kryptimi, todėl policija įspėja dėl galimų didelių spūsčių ir patartina pasirinkti alternatyvų maršrutą.

„Susisiekimo paslaugos“ feisbuke pranešė, kad dėl incidento keičiamas visų Žemaitės gatve važiuojančių autobusų ir troleibusų judėjimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS