Dvidešimtmetė trijų vaikų motina narkotikus slėpė liemenėlėje | Diena.lt

DVIDEŠIMTMETĖ TRIJŲ VAIKŲ MOTINA NARKOTIKUS SLĖPĖ LIEMENĖLĖJE

  • 3

Jauna moteris įkliuvo sostinės policijai ‒ dvidešimtmetė įtariama narkotinių medžiagų platinimu, informavo Vilniaus policija.

Moteris savo liemenėlėje slėpė 80 folijos lankstinukų su paruoštomis „dozėmis“. Nors moteris augina tris vaikus, teismas jai skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą 20 dienų.

Birželio 23 d. apie 16 val. 45 min. sostinės Naujininkuose Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto antrojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė moterį, gimusią 2000 metais, kuri savo liemenėlėje buvo paslėpusi 80 folijos lankstinukų su narkotinėmis medžiagomis.

Dvidešimtmetė, dar gyvendama tabore, jau buvo patekusi į policijos akiratį dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis. Tačiau šį kartą jai nepavyks išsisukti ‒ Vilniaus miesto antrajame policijos komisariate atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl narkotinių medžiagų platinimo. Nors įtariamoji augina tris vaikus ir, kaip teigia, laukiasi ketvirtojo, teismas jai skyrė griežčiausią kardomąją priemonę suėmimą. Jos gyvenimo draugui pareikšti įtarimai, tačiau jis nebuvo sulaikytas.

Atliktos kratos nuomojamame bute pareigūnai rado ir paėmė priemones narkotinėms medžiagoms fasuoti ir sverti, bei 750 eurų smulkiomis kupiūromis, įtariama, gautus nusikalstamu būdu.

Jaunos mamos vaikai laikinai perduoti jos motinai.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

marina thebault kosel

narkotikų ankštys liemenėlėje ar marihuana žolelėse - kokie skirtumai?

Jurgita

Paskambini 112 praneši kad vaikams 2,5,9 ir 10 metų vaikams į sultis narkotikų pridėta sako greitąją siusim.Tai kaip suprasti

Jurgita

Kodėl Dainavoje Ukmergės raj policija narkotikų neieško?Gal Ukmergės policija šuns neturi,kuris užuodžia narkotikus?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS