G. Landsbergis šokiruojančiu vadina L. Volkovo užpuolimą | Diena.lt

G. LANDSBERGIS ŠOKIRUOJANČIU VADINA L. VOLKOVO UŽPUOLIMĄ

Lietuvos užsienio reikalų ministras Gabrielius Landsbergis antradienį šokiruojančiu pavadino velionio Rusijos opozicijos lyderio bendražygio Leonido Volkovo užpuolimą netoli namų Vilniuje.

„Žinia apie Leonido užpuolimą šokiruoja. Dirba atitinkamos institucijos. Nusikaltėliai turės atsakyti už savo nusikaltimą“, – socialiniame tinkle „X“ parašė G. Landsbergis.

Apie L. Volkovo užpuolimą socialiniuose tinkluose pranešė jo kolegos ir žmona, informaciją patvirtino ir policija.

Anot buvusios A. Navalno atstovės Kiros Jarmyš, užpuolikas išdaužė automobilio langą, papurškė ašarinių dujų ir pradėjo L. Volkovą daužyti plaktuku.

BNS žiniomis, L. Volkovas išvežtas Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę.

Nusikaltėliai turės atsakyti už savo nusikaltimą.

Prieš kelerius metus kilus arešto grėsmei L. Volkovas paliko Rusiją ir dabar gyvena Lietuvoje. Anksčiau jis vadovavo A. Navalno regioninių štabų tinklui.

Rusijos federalinė įkalinimo įstaigų tarnyba vasario 16 dieną pranešė, kad A. Navalnas mirė pataisos kolonijoje Arktyje, kur atlikinėjo 19 metų laisvės atėmimo bausmę. Jam buvo 47 metai. Vakarų valstybių lyderiai teigė, kad už šią mirtį atsakingas Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas.

A. Navalnas, žymiausias Rusijos opozicijos lyderis, didžiulio populiarumo susilaukė kritikuodamas korupciją Rusijoje.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (40)

patriot...

myzi landzbergy,,bijai,,,buti sekanciu...

Tai ką ginate pone ministre Landsbergi ,

Bet visi gerai žinome, kad L.Volkovas mėgino aktyviai ginti oligarchą, poną M.Fridmaną, kuris sėkmingai finansavo Rusijos karo mašiną, siekė atšaukti jam taikomas ES sankcijas. Taip – tai yra įvairių briaunų turintis asmuo“, – pripažino politikė. _________P.S. eilinis bandymas gąsdinti Lietuvos žmones , o " opozicionieriams " pasipinigauti iš Lietuvos biudžeto - apsauga ? Netikiu ir nepasitikiu . Skaitykite daugiau:.lrytas.lietuvosdiena/aktualijos/2024/03/13/news/-nereikia-tureti-iliuziju-l-volkovo-uzpuolima-ivertine-politikai-apie-tai-ko-laukti-toliau

na

viskas čia surežisuota, galva tik nubrozdinta aš irgi galiu į sieną taip nusibrozdinti...renka taškus G. Lansbergis, nes jau Lietuva suprato. kas jis per vienas ...senelio numylėtinis...ar čia sunku su tokiu /Volkovu susitarti suvaidinti spektaklį...prisiminkim kaip Seime buvo surežisuota Valinsko piršlio vestuvės Antano Nedzinsko tikros stalas lūžo nuo maisto ir gėrimų ir dar jaunoji tikra puošniai aprengta...pasirodo, kad viskas buvo teatras. Taip ir čia Nereik ponulį G. Lansbergį tautos gąsdinti karu, sumušimais ir kažkokio ruso pasitalais, mes matom, kad tautos gąsdinimas kiekvieną dieną, kaip su korona...būk tu prak....kaip žmonėms įkyrėjai..su melavimais ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS