Gresia kalėjimas: jauno vyro BMW rasta kokaino | Diena.lt

GRESIA KALĖJIMAS: JAUNO VYRO BMW RASTA KOKAINO

  • 4

Dvidešimt dvejų metų Rūdiškių gyventojas atsidūrė areštinėje. Jo vairuojamame BMW markės automobilyje rasta narkotinės medžiagos, įtariama, kokaino, elektronines svarstyklės, maisto papildų tabletės, kurias narkotikų prekeiviai naudoja kaip priemaišą narkotinei medžiagai, kad būtų padidintas jos kiekis.

Kaip informavo Vilniaus policija, liepos 15 d. apie 0 val. 40 val., po vidurnakčio, Trakų r., Rūdiškėse, Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Trakų policijos pareigūnai sustabdė patikrinti automobilį BMW. Paaiškėjo, kad automobilį vairavo Rūdiškių gyventojas ‒ vyras akivaizdžiai nerimavo. O nerimauti buvo dėl ko ‒ policijos pareigūnai surado dar supakuotas elektronines svarstykles, maisto papildų dėžutę, ir, išėmę multimedijos įrenginį iš priekinio prietaisų skydelio, 16 polietileninių maišelių su baltos spalvos milteliais ir vieną didesnio tūrio maišelį su baltais milteliais. Vairuotojas pripažino, kad tai narkotinė medžiaga – kokainas.

Trakų policijos pareigūnai nedelsiant atliko kratą įtariamojo gyvenamojoje vietoje ‒ ten surado dar vieną maišelį su galimai narkotine medžiaga kokainu. Iš viso rasta apie 60 g narkotinės medžiagos, kaip įtariama, kokaino. Narkotinių medžiagų paieškai pareigūnai buvo pasitelkę kinologų tarnybinį šunį Alfarą.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis turint tikslą jas platinti arba neteisėto disponavimo labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu. Jaunam vyrui gresia laisvės atėmimas nuo dvejų iki aštuonerių metų.

GALERIJA

  • Gresia kalėjimas: jauno vyro BMW rasta kokaino
  • Gresia kalėjimas: jauno vyro BMW rasta kokaino
  • Gresia kalėjimas: jauno vyro BMW rasta kokaino
  • Gresia kalėjimas: jauno vyro BMW rasta kokaino
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Sumokės duoklę ir paleis,kaip ir visada

Nejuokinkite tais kalėjimas...

Išsipirks...pinigai valdo viską....

S

Musaraaaa
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS