Iki „Audi“ skrydžio į namo sieną trūko nedaug: klausimų daugiau nei atsakymų | Diena.lt

IKI „AUDI“ SKRYDŽIO Į NAMO SIENĄ TRŪKO NEDAUG: KLAUSIMŲ DAUGIAU NEI ATSAKYMŲ

  • 0

Ketvirtadienio popietę internautai socialinėje erdvėje pasidalijo efektingomis nuotraukomis, kuriose užfiksuotas ant tvoros pakibęs „Audi“ automobilis. Nors incidentas atrodo ne iš paprastųjų, tačiau į policiją niekas nesikreipė.

Pasak internautų, įvykis užfiksuotas Vilniuje, Tyzenhauzų gatvėje.

Susisiekus su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio specialiste Loreta Kairiene, ji informavo, kad policija apie tokį eismo įvykį pranešimo nėra gavusi.

O štai internautai pateikė daugiau informacijos. Tiesa, ar visi faktai teisingi – pasakyti sunku. „Mergina. Visą žiemą nevairavo. Pedalus supainiojo. Blaiva. Sveika“, – feisbuke rašė Ruslanas.

Internautai netruko pajuokauti, kad toks įvykis prilygsta serialo filmavimui. „Kobros 11“ filmavimas Vilniuje prasidėjo“, – įvykį komentavo internautė Diana.

„Čia kai kompiuterinių žaidimų prisižaidi“, – juokavo Karolina.

„Vis kažkas įdomesnio“, – nuomone dalijosi Apolinaras.

„Nesuprantu, kaip taip reikia sugebėti“, – stebėjosi Jurgita.

„Pamenu, kai moteriškė gazą su stabdžiais sumaišė ir gyvai mačiau, kaip pusė Zujūnų iki parduotuvės sienos su mano mašina išnešė. Jeigu nebūčiau matęs, tai galvočiau, kaip tai yra įmanoma, bet, deja, su šita irgi viskas aišku“, – nuomone dalijosi Darius.

GALERIJA

  • Iki „Audi“ skrydžio į namo sieną trūko nedaug: klausimų daugiau nei atsakymų
feisbuko grupės „Reidas Vilniuje“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS