Incidentas Naujojoje Vilnioje: ant gatvėje sustojusio automobilio užšokęs vyras jį apgadino | Diena.lt

INCIDENTAS NAUJOJOJE VILNIOJE: ANT GATVĖJE SUSTOJUSIO AUTOMOBILIO UŽŠOKĘS VYRAS JĮ APGADINO

  • 2

Sekmadienio popietę Vilniuje ant gatvėje sustojusio automobilio užšoko vyras ir metaliniais strypais apgadino jo priekį.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų balandžio 4 d. buvo pranešta, kad Naujojoje Vilnioje, A. Kojelavičiaus gatvėje, pranešėjo automobilį apgadino nepažįstamas asmuo ir pasišalino.

Atvykus patruliams, paaiškinta, kuria kryptimi kaltininkas nubėgo. Netrukus pareigūnai pastebėjo vyrą, kuris rankose turėjo dvi metalines lazdas. Priėjus ir pasiteiravus, ką šis čia daro, jis atsakė, kad bando peršokti per kliūtį.

Asmuo, pasak pareigūnų, buvo labai agresyvus, todėl teko panaudoti specialiąsias priemones. Tarp jų ir elektros impulsinį prietaisą „Taser“.

Pranešėjas paaiškino, kad važiuodamas automobiliu, važiuojamojoje kelio dalyje, pėsčiųjų perėjos viduryje, pastebėjo stovintį vyrą, rankoje laikiusį du strypus. Pamatęs transporto priemonę minėtas asmuo užšoko ant variklio dangčio ir apgadino ne tik variklio dangtį, bet ir priekinį stiklą.

Įtariamasis tikrintis blaivumą atsisakė. Jis buvo pristatytas į policijos komisariatą. Po įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl svetimo turto apgadinimo.

Sekmadienį socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „Reidas Vilniuje“ buvo pasidalyta ir aprašomo atvejo vaizdo įrašu. Jame užfiksuoti išties sunkiai įtikimi vaizdai. Vyras, užlipęs ant transporto priemonės, demonstravo kone akrobatinius sugevėjimus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Pilietis

Koks rajonas tokia ir publika

Nežinojau,

kad durnių net ir Nanujojoje Vilnioje yra.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS