Incidentas proteste prieš ribojimus nepasiskiepijusiems: sulaikytas girtas asmuo | Diena.lt

INCIDENTAS PROTESTE PRIEŠ RIBOJIMUS NEPASISKIEPIJUSIEMS: SULAIKYTAS GIRTAS ASMUO

Maždaug 50 žmonių šeštadienį lyjant lietui susirinko į pedagogės Astros Astrauskaitės organizuojamą naują mitingą „Tautos tribūna“, nukreiptą prieš valdžios ribojimus galimybių paso neturintiems gyventojams. Tiesa, vos prasidėjus protesto akcijai, teko įsikišti policijos pareigūnams.

Renginiui prasidėjus, pareigūnai sulaikė vieną prie scenos prisiartinusį neblaivų asmenį.

Kaip BNS sakė policijos pareigūnai, Rotušės aikštėje galėtų būti apie 30–40 susirinkusiųjų.

Dar keliolika žmonių šeštadienio popietę mitinge pasisakiusiųjų kalbų klausėsi nuo lietaus ir vėjo slėpdamiesi po kavinių, kitų pastatų stogeliais.

Kaip portale rašyta anksčiau, protesto akcija prasidėjo 14 val., baigtis turėtų 17 val. Vilniaus miesto savivaldybė leido mitinguoti iki 700 žmonių, tačiau tokia minia į Rotušės aikštę nesusirinko.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Lauris

Zmogui pasidare blogai nuo vakcinos nuejo isgerti ir pataisyti sveikatos nuo to supistos vakcinos

tai

Sulaikytas asmuo mitingo dalyvis ar šiaip Wilno benamis ? Gal režimo "tituška"?

Anonimas

O Vasiliauskaitė jau buvo ant bačkos? _Ne? Kaip čia galėtų būt? Tada ko vertas šitas mitingas? Juk pirmiausia reikia visus apšviest, kad ,,tebebandoma trukdant įvažiuoti į Vilnių. Mūsų čia būtų keleriopai daugiau." Ai, dar yra laiko iki 17 valandos. Tikriausiai dabar apžiūrinėja, ar ,,visi du tankai" neriogso už Rotušės nugaros. O kas belieka, kai mūsų valžia - ,,atvirai teroristinė".

SUSIJUSIOS NAUJIENOS