Intymių paslaugų ištroškusių klientų neatbaido nei pakilusios kainos, nei karantinas | Diena.lt

INTYMIŲ PASLAUGŲ IŠTROŠKUSIŲ KLIENTŲ NEATBAIDO NEI PAKILUSIOS KAINOS, NEI KARANTINAS

  • 14

Kad brangsta ne tik visuomeninio poreikio paslaugos, bet ir intymios, įsitikino Vilniaus pareigūnai, vasario 2 dieną vykdę prevencinę priemonę nustatyti asmenis, kurie verčiasi prostitucija bei atlygintinai naudojasi prostitucijos paslaugomis. Lyginant situaciją su 2020 metais, matomas ženklus kainų už lytinės aistros patenkinimą pakilimas ‒ 1 val. nuo 100 iki 200 eurų. Pernai vidutiniškai kaina siekė nuo 50 iki 100 eurų.

Nepaisant paskelbto karantino Lietuvos Respublikos teritorijoje, plaštakės ir toliau aktyviai tęsia savo veiklą.

Internetiniame tinklapyje skelbiu.lt sostinės policijos pareigūnai aptiko pikantiškus skelbimus, kuriuose moterys nurodydavo savo teikiamų paslaugų sąrašą bei kainas. Paskambinus dažniausiai skambučiai apdorojami automatizuotu būdu, klientui išsiunčiama trumpoji SMS žinutė, su teikiamų paslaugų sąrašu bei įkainiais. Jei pasiūlymas klientą tenkina, jis trumpąja žinute turi patvirtinti atvykimą ir jam yra rezervuojamas atvykimo laikas, kurio ilgai laukti netenka. Pareigūnams susidarė įspūdis, kad paslaugų automatizavimas ir nulemia intymių paslaugų kainų augimą.

Pareigūnai per dieną nustatė net keturias moteris, siūlančias intymaus pobūdžio paslaugas. Įdomu ir tai, kad viena moteris per dieną įkliuvo net du kartus.

 

 

Skirta bauda plaštakės neišgąsdino

Užėję į intymias paslaugas teikiančios moters namus, policijos pareigūnus nustebino prabangus būsto interjeras. Paklausus moters, kiek ji uždirba besiverčiant šia veikla, pastaroji atviravo, kad jai ir teko sustabdyti savo masažo ir grožio centro veiklą ir imtis jos savo namuose, papildant pikantiškomis paslaugomis. Jos mėnesio pajamos siekia iki 30 tūkst. eurų.

Bendraujant moteris buvo labai įsijautusi į savo „darbo“ vaidmenį, todėl visiškai nesutriko, kad jos namuose antrą kartą lankėsi policijos pareigūnai, su kuriais net flirtavo, anaiptol, ji visą laiką buvo geros nuotaikos ir paskirtos baudos dydis jai kėlė šypseną. Moteris net džiaugėsi, kad gavo baudas, kadangi taip bus lengviau pateisinti savo pajamas prieš mokestinę prievolę vykdančias kontrolės institucijas.

Užsikrėsti COVID-19 baimės nėra

Negana to, kad klientas, norintis patirti valandos malonumą, turėtų pakloti 100 eurų, kai kurios seniausios profesijos atstovės prašo išpildyti ir norą atvykti su buteliu putojančio vyno ir intymios apsaugos priemonėmis. Besiverčiančioms prostitucija moterims neįdomu, ar klientas dėvi nosį ir burną dengiančią kaukę, taip pat to daryti ir nereikalauja, joms visiškai nėra svarbu, kokia yra aptarnaujamo kliento sveikatos būklė.

Prevencinės priemonės metu moterys, kurios atlygintinai teikia prostitucijos paslaugas, buvo patrauktos administracinėn atsakomybėn ne tik už vertimąsi prostitucija, atlygintinį naudojimąsi prostitucijos paslaugomis (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 487 straipsnis), už kurį gresia bauda nuo 90 eurų iki 300 eurų, bet ir Lietuvos Respublikos teritorijoje paskelbto karantino sąlygų nesilaikymą (Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 45 straipsnio 4 dalis), už kurį gresia administracinės baudos nuo 500 iki 1500 eurų.

GALERIJA

  • Intymių paslaugų ištroškusių klientų neatbaido nei pakilusios kainos, nei karantinas
  • Intymių paslaugų ištroškusių klientų neatbaido nei pakilusios kainos, nei karantinas
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

"VIPUBLIC GYM" #vipublicgym

"VIPUBLIC GYM" sportuoja. #vipublic

taskasirviskas

Kada Lietuva pagaliau taps civilizuota Europos valstybė, o ne rytų bloko šalimi. Praktiškai visas civilizuotas pasaulis yra dekriminalizavęs ir daugumoje legalizavęs šį verslą. Peršasi natūralus klausimas, o kam gi vis tiktai yra naudingas slaptas prostitucijos verslas? Čia ko gero verslininkai niekaip negali susitarti, kad būtų inicijuotas intymių paslaugų teikimo legalizavimas, kaip kad susitarė dėl azartinių lošimų.

ALKOHOLIKAS

Iškrypėliams galima S U B I N I U O T I S , o čia jau draudžiama , TAI GRUBUS ŽMOGAUS TEISIŲ P A Ž E I D I M A S .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS