Įtariama, kad „Vilniaus vandenų“ darbuotojai žuvo apsinuodiję dujomis | Diena.lt

ĮTARIAMA, KAD „VILNIAUS VANDENŲ“ DARBUOTOJAI ŽUVO APSINUODIJĘ DUJOMIS

Įtariama, kad trys „Vilniaus vandenų“ darbuotojai antradienį ryte Vilniaus rajono Tuščiaulių kaime žuvo apsinuodiję vamzdyne susikaupusiomis dujomis.

„Pirminiais duomenimis, mūsų darbuotojai žuvo užtroškę vamzdyne susikaupusiomis dujomis. Atliekant vamzdyno montavimo darbus, vienas šulinyje buvęs darbuotojas prarado sąmonę, kitiems dviem puolus jo gelbėti, jie taip pat žuvo“, – rašoma išplatintame įmonės generalinio direktoriaus Mariaus Švaikausko komentare.

„Vilniaus vandenų“ teigimu, nelaimė įvyko atliekant planinius remonto darbus.

„Esame sukrėsti, tai didžiulė tragedija visai mūsų įmonei. Reiškiame nuoširdžią užuojautą mūsų darbuotojų šeimoms. Dabar visos mūsų pastangos nukreiptos į artimųjų palaikymą, savo ruožtu bendrovė suteiks visokeriopą pagalbą artimiesiems, jais jau rūpinamasi. Taip pat dėsime visas pastangas aiškindamiesi įvykio aplinkybes“, – sako M. Švaikauskas.

Pirminiais duomenimis, mūsų darbuotojai žuvo užtroškę vamzdyne susikaupusiomis dujomis.

Šiuo metu įvykio vietoje yra „Vilniaus vandenų“ vadovybė, bendradarbiaujama su tarnybomis ir aiškinamasi, ar atliekant darbus buvo užtikrinami visi saugumo reikalavimai.

Pranešimas apie nelaimę Nemenčinės seniūnijoje esančiame kaime buvo gautas 9.22 valandą, BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Vida Šmigelskienė.

Atvykę gelbėtojai maždaug keturių metrų gylio šulinyje rado tris vyrus, jie buvo skubiai ištraukti į viršų virvėmis.

Dviem iš vyrų netrukus buvo konstatuota mirtis, vienas buvo gaivinamas ilgiau, tačiau ir jo išgelbėti nepavyko.

Vilniaus apskrities policijos duomenimis, žuvo 51, 53 ir 65 metų amžiaus darbuotojai.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Rasa

Tas direktorius yra kluonomteatro klounas. Dabar ant nelaimes jis nuosirdu vaidina, o gyvenime yra arogantiskas povas kuriam tik kysiai rupi ir kad kazkas ji girtu ir rankas buciuotu. Jis cia kalciausias nes nevykusiais klounais prie veiklos organizavimo apsistate. Gedingi tipai

uab kauno vandenys

darbu sauga pazeidziama pastoviai,niekam tai nerupi kol kas nezuva,supranti kad taip dirbti pagal darbu sauga negalima bet jai nedirbsi taip nedirbsi visai,lipk daryk ,o jai atsisakysi tampi blogieciu kuri stengsis apkaltinti bet kuo,ir nei vienas is virsininku neprisipazins kad tau liepe pazeisti darbu sauga,nes visi isakymai zodziu rastiskai neraso supranta kad tada jie gali buti apkaltinti.Darbu sauga pazeidziama kasdien,tai uzplanuota paciam darbo procese,jai nepazeisi negali dirbti viskas sustos.iseis viena dirbi ir rizikuoji savo sveikata ar net gyvybe,arba nebirbi tampi principingu bedarbiu ir mastai ka valgysi...

Kaunietis

Kaip vandenų vamzdyne ,gali būti susikaupusių dujų tiek kad žmonės nusinuodytu, keista.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS