Jaunos moters melagystė dėl išžaginimo atsisuko prieš ją pačią | Diena.lt

JAUNOS MOTERS MELAGYSTĖ DĖL IŠŽAGINIMO ATSISUKO PRIEŠ JĄ PAČIĄ

  • 2

Melagingai savo vyrą ir du jo draugus išžaginimu ir seksualiniu prievartavimu apkaltinusiai moteriai iškelta baudžiamojo byla, penktadienį pranešė sostinės policija.

Moteriai buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl melagingo pranešimo apie nusikaltimą bei melagingų parodymų davimo.

Vilniaus kriminalistai atliko ikiteisminį tyrimą gavę moters pareiškimą, kad ją bute išžagino ir seksualiai prievartavo jos vyras bei du jo draugai.

„Išsamiai tikrinant įvykio aplinkybes bei siekiant nustatyti tiek nukentėjusiosios, tiek ir įtariamųjų buvimo vietas nusikaltimų padarymo metu, buvo peržiūrėtos vaizdo kameros ‒ iš įrašų paaiškėjo, kad nukentėjusiosios tariamų nusikaltimų padarymo metu įvykio vietoje apskritai nebuvo“, – teigiama policijos pranešime.

Apklausiant liudytojus bei atliekant kitus proceso veiksmus, nustatyta, kad vienas iš nukentėjusios moters nurodytų įtariamųjų taip pat jos nurodytu laiku negalėjo būti nusikaltimo vietoje.

Moteris ir toliau laikėsi savo parodymų. Pareigūnams toliau tikrinant įvykio aplinkybes, specialistų išvados akivaizdžiai paneigė nukentėjusiosios parodymus dėl jos atžvilgiu padarytų sunkių nusikaltimų.

Šis ikiteisminis tyrimas, neradus baudžiamojo nusikaltimo požymių, nutrauktas lapkričio 15 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Čiubaka

geriausi ginčytis su savimi... Nors niekas neprieštarauja

...

Tas pats ir su MeToo - PAČIOS bobos priekabiauja, o paskui bangas kelia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS