Jautrus dingusios paauglės mamos prašymas: nebijok, labai prašau, jei gali grįžti namo – grįžk | Diena.lt

JAUTRUS DINGUSIOS PAAUGLĖS MAMOS PRAŠYMAS: NEBIJOK, LABAI PRAŠAU, JEI GALI GRĮŽTI NAMO – GRĮŽK

  • 37

Vilniuje pirmadienį dingusios trylikametės mama socialiniame tinkle pasidalijo jautriu įrašu ir kreipėsi į dukterį.

„Jei tu girdi, matai mūsų žinutę, mes norime, kad tu žinotum, jog mes labai labai stipriai tave mylime“, – ketvirtadienį feisbuke paskelbė dingusios merginos mama.

„Jei tu gali grįžti, bet labai bijai, mes norim, kad žinotum, kad mes tavęs labai labai laukiame, todėl ieškome… nebijok, labai prašau, jei gali grįžti namo – grįžk… Apkabiname tave.

Mamytė, tėvelis, sesė, broliai ir šuniukai

Labai tavęs pasiilgome…“, – rašė mama.

13-metė dingo vasario 19 d. Vilniuje, su ja susisiekti nėra galimybės, jos buvimo vieta nėra žinoma.

Trečiadienį portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su merginos artimaisiais, šie sakė kol kas neturintys jokios papildomos informacijos, susijusios su paauglės dingimu, nei ta, kuria viešai pasidalijo policijos pareigūnai.

Jei tu girdi matai mūsų žinutę, mes norime, kad tu žinotum, jog mes labai labai stipriai tave mylime.

„Padėtis tokia, kad jokių duomenų neturime. Vienintelė žinoma detalė, kad dukra vasario 19 dienos rytą išėjo iš namų Baltupiuose ir nuvažiavo pas draugę Didžiojoje Riešėje. Ten šiek tiek pabuvo ir, kaip teigė draugė, apie 12 val. išėjo. Nuo tada mes nieko nežinome. Su savimi mobiliojo telefono dukra neturėjo. Žmonės mūsų klausia, kuo galėtų padėti, bet mes net neturime nuo ko atsispirti“, – atviravo dingusios mama.

Socialiniame tinkle artimieji sukūrė specialiai paauglės paieškoms skirtą grupę. Ten vyksta aktyvios diskusijos, žmonės dalijasi su dingimu susijusia informacija, kelia savas įžvalgas.

Kaip BNS ketvirtadienį nurodė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Tomas Bražėnas, pareigūnai gavo labai daug pranešimų iš žmonių, kad mergaitė galimai matyta įvairiose miesto vietose.

„Išfiltravus įtikinamai atrodančius pranešimus, pareigūnai važiuoja, tikrina, apklausia žmones, nagrinėja vaizdo kamerų medžiagą. Darbas toliau intensyviai vyksta“, – kalbėjo T. Bražėnas.

Pasak jo, kol kas galutinio rezultato nėra.

L. Kairienė tvirtino, kad nors dėl paauglės dingimo keliamos įvairios versijos, tačiau galimas merginos pagrobimo scenarijus nėra tiriamas. Tai Eltai patvirtino ir Policijos departamento atstovas spaudai Ramūnas Matonis.

Dingusios požymiai: 165 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, pusilgių dažytų oranžinės spalvos plaukų.

Išeidama iš namų ji vilkėjo rudą striukę su gobtuvu, apsiūtu kailiu, mūvėjo kelnes ar džinsus su žvaigždutėmis, avėjo juodus kerzinius batus.

Asmenis, mačiusius šią nepilnametę ar žinančius jos buvimo vietą, policija prašo nedelsiant apie tai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto pirmojo policijos komisariato 3-iojo veiklos skyriaus vyresnįjį tyrėją Mindaugą Kimutį, tel. 8 700 58128 arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (37)

Vitalija to Lietuvos gėda

Panele normali, o tu vat nupusus is...ra. Matos, kad tamstos galva sovietu sajungoje, marsistine erke aiskinanti, kaip jaunimui gyventi. Eikit tokios ligones i ruzzzija, ten tokiu duru laukia ant farso. Normalus jaunimas, nieko ji blogo nedaro, paziurejau ir nieko blogo nepamaciau. Japonijoje 10m.panos tokius tik tokus daro, nu i ka. Kas kaltas, kad tu kaimo boba atsilikus. As vyresne, ir tai tokia durna nesu.

As

Joo.. yra pilna tiktok video...kažkokios baisybes ten tikrai. @ellcosplay__/video/7276697457868688673

Jooo... to Lietuvos gėda

Tai, matyt, tėvai ir pamėgino kažko nelesiti, va, ir rezultatas, tipo, pabėgsiu ir pagąsdinsiu. (Atsirado jau šita išpaikinta mergelka).
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS