„Kelių erelis“ pribloškė pareigūnus: motociklininkas lėkė 222 km/val. greičiu | Diena.lt

„KELIŲ ERELIS“ PRIBLOŠKĖ PAREIGŪNUS: MOTOCIKLININKAS LĖKĖ 222 KM/VAL. GREIČIU

  • 4

Antradienio popietę Vilniuje, Geležinio Vilko g., Lietuvos kelių policijos tarnybos pareigūnai, kontroliuojantys vairuotojų važiavimo greitį, pastebėjo nuo Ateities g. Santariškių g. link didžiuliu greičiu lekiantį motociklą.

Matavimo rezultatas pareigūnus pribloškė – miesto gatvėje, kur leidžiamas 80 km/val. greitis, motociklas skriejo net 222 km/val. greičiu, skelbia Lietuvos policija.

Sustabdytas motociklo „Suzuki GS XR“ 26 metų vairuotojas paaiškino, kad prieš uždarydamas motociklų vairavimo sezoną, nutarė pasimėgauti saulėta diena ir puikia gatvės kelio danga.

Motociklą vairuojantis pramogai, anksčiau nuobaudų neturėjęs vairuotojas gailėjosi, kad už tokį poelgį neteks teisės vairuoti visų rūšių transporto priemones, o motociklą greičiausiai teks parduoti.

Pareigūnai surašė greičio mėgėjui Administracinį nurodymą su pasiūlymu per 10 dienų sumokėti 225 eurų baudą ir atėmė teisę vairuoti vieneriems metams.

„Greičio mėgėjai keliuose turėtų keisti savo vairavimo įpročius, o to neketinantiems padaryti policija siūlo savo pagalbą, ne tik pailsėti nuo vairavimo, bet ir parduoti nebereikalingą transporto priemonę“, – feisbuke ragina Lietuvos policija.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

T

Pasimegauti per snuki tokiam

jonas jonaitis

Kiek dar laiko parlamentarai boikotuos priimti KET pazeidimams dalinti baudos taskus? Taip pat laikas didesniams pazeidimams ne administracines nuobaudas dalinti, o baudziamiesiems teismams perduoti. Kai ne tik negales vairuoti, o tures ant kaklo teisetuma ar tures tasku ir darbdaviai atsisakys priimti i darba, gales bulves auginti...

Anonimas

Juokinga bauda ...toliau lakstys....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS