Kraupi paieškų atomazga: tualete rastas Vilniuje dingusio vyro lavonas | Diena.lt

KRAUPI PAIEŠKŲ ATOMAZGA: TUALETE RASTAS VILNIUJE DINGUSIO VYRO LAVONAS

  • 38

Vilniuje vasario pabaigoje dingusio P. M. paieškose – kraupi atomazga. Pirmadienį vyras rastas negyvas.

Žinią portalo kauno.diena.lt žurnalistams kovo 14 d. patvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja. 

Pasak jos, kovo 13 d. apie 12 val. 1988 metais gimusio P. M. lavonas buvo rastas Vilniuje, Mindaugo gatvėje esančio prekybos centro tualete.

„Pagal pirminę informaciją, kūnas – be smurto žymių“, – teigė J. Samorokovskaja.

Šiuo metu atliekamas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Kaip portalui delfi.lt teigė liudininkas, vyro lavonas tualeto patalpoje išbuvo 12 dienų.

Informacija apie tai, kad P. M. dingo, buvo dalijamasi socialiniuose tinkluose

„Vasario 28 dieną dingo mano vyras P. M.. Paskutinį kartą telefonu kalbėjome apie 18val. vakaro, sakė, kad važiuoja namo. Daugiau į skambučius neatsiliepė – telefonas išjungtas jau porą dienų. Policijai pranešėme, į ligonines skambinome – jokių žinių“, – rašyta feisbuke.

Prieš kelias dienas teigta, kad vyras paskutinį kartą matytas ir užfiksuotas kovo 1 d. Vilniaus stotyje, Geležinkelio gatvėje, apie 18.30 val. Tačiau namo taip ir negrįžo.

Rašyti komentarą
Komentarai (38)

Valentina

Reikia labiau tikrinti kontingenta kurie lankosi parduotuvių tualetuose arba šeip viešuose tualetose,jog sakoma kovo pradžioj vyrą matė stotyje jau aišku kad narkomanas,kam skirtos kameros ir apsauga,stotys ir aplinkiniai rajonai net knybžda nuo narkomanu,o ypač viešieji tulikai. Vyksta atseit tyrimas,sabaime aišku kad buvo rasti švyrkštas ir perdozavo žmogelis kur tik žiuri apsauga.

manau

valytoja matė žmogžudystę, todėl ir bijojo užeiti ė tualetą. Gal net jai ir prigrasino. Man net nesitiki, kad ant tiek gali būti apsileidęs prekybos centras, kad vos ne dvi nevalytų tualetų.

V

Tualetas nuo 03.01 buvo neveikiantis ir aptvertas stop juosta
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS