Lentvario šiltnamiuose užderėjo kanapių | Diena.lt

LENTVARIO ŠILTNAMIUOSE UŽDERĖJO KANAPIŲ

  • 3

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai, atlikę kratą pas 52 metų Lentvario gyventoją, gyvenamojo namo kieme esančiame šiltnamyje, tarp ten augančių pomidorų ir agurkų, aptiko ir neteisėtai auginamų kanapių.

Kratos metu buvo pasitelktas ir policijos kinologas su tarnybiniu šunimi Barney. Be kanapių, per kratą pareigūnai aptiko ir neteisėtai laikomą savadarbį ginklą, šovinius bei cigarečių be Lietuvos Respublikos nustatyto pavyzdžio banderolių. Piliečiui, pasak Vilniaus apskrities policijos pranešimo, pareikšti įtarimai, jis uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną, liepos 22-ąją, Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai Lentvaryje apsilankė ir pas 61 metų pilietę, kurios šiltnamyje taip pat buvo rastos ir išimtos neteisėtai auginamos kanapės. Pradėti du ikiteisminiai tyrimai. Paskirtos ekspertizės ištirti ginklą, šovinius ir kanapes, bei nustatyti jų tikslų kiekį. Nuo tyrimų rezultatų priklausys tolesnis veikų teisinis vertinimas.

Lietuvos Respublikos baudžiamajame kodekse už neteisėtą kanapių auginimą numatyti viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki penkerių metų.

GALERIJA

  • Lentvario šiltnamiuose užderėjo kanapių
  • Lentvario šiltnamiuose užderėjo kanapių
  • Lentvario šiltnamiuose užderėjo kanapių
  • Lentvario šiltnamiuose užderėjo kanapių
  • Lentvario šiltnamiuose užderėjo kanapių
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rosalie Martz

DabAr „Google“ moka 130–180 doleriu už valanda už darba internete. Prie šio darbo prisijungiau prieš tris menesius ir per pirma šios sandorio savaite uždirbau 8735 dolerius. Šis darbas tikrai neitiketinas ir suteikia man didele pajamu dali kiekviena diena. Esu tikras, kad gausite geriausia rezultata. Sužinokite daugiau cia >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Kanapai-komsomoliskas ne

Reiketu ji susaudyti nes visit zino,kanape-mirtinas nuodas.

Abcdef

BAIsu toj lietuvoj, visi jus ten apsitverkit vielom, gaila lukiskes uzdare,,, daunai polutikai sistema ir skvernelis prieky

SUSIJUSIOS NAUJIENOS