Šiurpi nelaimė: medį pjovęs vyras mirė pasismeigęs ant tvoros strypo | Diena.lt

ŠIURPI NELAIMĖ: MEDĮ PJOVĘS VYRAS MIRĖ PASISMEIGĘS ANT TVOROS STRYPO

  • 8

Trečiadienio vidurdienį Trakuose, Saulės gatvėje, ant tvoros pasismeigė vyras.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, apie nelaimę pranešęs asmuo teigė, kad vyras, ant tvoros nukrito ir persivėrė ant jos strypo kirsdamas medį.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos visos specialiosios tarnybos: pareigūnai, ugniagesiai ir  medikai. Deja, išgelbėti sužaloto vyro, gimusio 1968 metais, nepavyko. Medikai konstatavo jo mirtį.

Kaip paaiškėjo, miręs žmogus prieš nelaimę darbavosi ne savo namų teritorijoje. 

Ugniagesių pamainos viršininkas, dalyvavęs gelbėjimo operacijoje, portalo kauno.diena.lt žurnalistams atskleidė daugiau detalių apie įvykį Trakuose.

„Atvykę į įvykio vietą, pamatėme ant tvoros strypo persismeigusį vyrą. Jis  buvo be sąmonės. Per nugarą persismeigusį žmogų už galvos ir kojų laikė vyrai. Mes išpjovėme tvoros segmentą, nukėlėme jį ir perdavėme medikams. Iš pokalbio su ten buvusiais žmonėmis supratome, kad vyras atvyko pas draugą specialiai tam, kad padėtų nupjauti medžius. Pasak liudininkų, kopėčiomis užlipęs vyras nupjovė medžio viršūnę ir leidosi žemyn. Kopėčios „prasisuko“ po kojomis ir vyras griuvo ant tvoros“.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Galimai

Buvo gal į talką pakviestas. Paprastai nei darbo sauga, nei atlygis, nei draudimas nebūna numatyti tokiais atvejais. Beliko nustatyti, kieno valda ten buvo iš tiesų, o ne kaip pas notarę fiktyviai nurodyta. Nes po 1990 notarė galimai padirbėjo taip, kad apie pusė milijono gyventojų liko be gyvenamos vietos, bet notarė tapo tikrąja kelių kvartalų kotedžų savininke ir haidų piarinimo profe. Planuose notarė visos naujai atrestauruotis Trakų pilies įsigijimas. Bus žydovcoicų kankanų demonstravimo ir sąskrydžio vieta. Galimai. Dar įrodys, kad tai jų kultūros paveldas, mat iš Krymo kažkaip nebepavyksta nuosavybės perimti atgal. Galimai. Jei žmonės žiopsos, nereaguoja, bus humanitarinė katastrofa didesnė nei po 1945 m iki 1956/58 imtinai.

Anonimas

Reikia buti atsargiems visur ir visada.

xxx

Nedirbk darbų kurie tau neskirti ir neturi jiems kvalifikacijos. Vos ne kiekvienas ne profesionalas pjaudamas medžius patiria pavojingus nuotykius ar žūva. Tai nuverčia medžius kur nereikia, tai susižaloja. Dėl butelio tikrai neverta rizikuoti gyvybe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS