Mirtis šienauja sostinės narkomanus | Diena.lt

MIRTIS ŠIENAUJA SOSTINĖS NARKOMANUS

  • 3

Vilniaus ligoninėje trečiadienio paryčiais mirė narkotikais apsinuodijusi jauna moteris. Vilniaus policija taip pat tiria ir prieš parą viešosiose vietose, netoli taboro mirusių dviejų vyrų mirties priežastis.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovas Paulius Radvilavičius BNS sakė, kad trečiadienį 5.34 val. Vilniaus respublikinės universitetinės ligoninės Ūmių apsinuodijimų skyriaus gydytojas pareigūnams pranešė, kad mirė 34 metų pacientė. Moteris naktį 0.40 val. buvo atvežta dėl apsinuodijimo narkotinėmis medžiagomis.

Antradienį apie 35 metų vyras mirė 3-ojo maršruto autobuse, Metalo ir Meistrų gatvėje.

13.14 val. greitosios pagalbos operatorė policijai pranešė, kad autobuse rastas vyro lavonas, medikų brigada konstatavo mirtį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas, kūnas buvo be išorinių smurto žymių.

Taip pat antradienį Dariaus ir Girėno gatvėje, ties 179 pastatu, geležinkelio bėgiais ėjęs vyras lauke rado apie 40 metų vyro kūną. Mirusysis dėvėjo sportinę parangą, 180 centimetrų, buvo trumpai apsikirpęs.

Šis kūnas taip pat buvo be išorinių smurto žymių.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

tegul

tik dazniau...

Narkamanas

O kodėl narkotos užsilenkinėja tik Vilniuje ? Juk Vilnius yra tarsi šviesos spindulys tamsioje Lietuvoje. Bent taip teigia komjaunuoliška spauda ir Delpis...

jo

Daugiau kultūros-- daugiau narkotikų:) laikas sostinę keisti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS