Naktį siautėjusį E. Dragūną pasmerkė generalinis komisaras | Diena.lt

NAKTĮ SIAUTĖJUSĮ E. DRAGŪNĄ PASMERKĖ GENERALINIS KOMISARAS

Šeštadienį 2.40 val. Vilniuje, prie Karaliaus Mindaugo tilto, policijos pareigūnai tikrino vairuotojų blaivumą. Jų dėmesį specialiai atkreipė grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas.

Važiuodamas pro šalį atlikėjas apšaukė pareigūnus ir pastariesiems rodė nepadorius gestus. Dėl šio įvykio E. Dragūnas buvo pristatytas į policijos komisariatą.

Prabangų automobilį "Audi“ vairavęs atlikėjo draugas turėjo tęsti kelionę vienas.

Šį E. Dragūno akibrokštą pasmerkė Lietuvos policijos generalinis komisaras Linas Pernavas. Pareigūnas savo socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje rašė:

„Negaliu nesureaguoti, kai žmogus, važiuodamas pro šalį, rodo nepadorius gestus, ne pirmą kartą įžeidinėja pareigūnus, šalies policiją vadina blogiu.

Mieli pareigūnai, neleiskite tokiems veikėjams savęs įžeidinėti, būkite principingi ir griežti, nekeliaklupsčiaukite prieš tokius „didvyrius“. Galite būti tikri, kad tokiose situacijose visuomet jus palaikysiu.

O jums, gerb. Egidijau, siūlau gerai pasižiūrėti į save iš šalies. Tikiuosi, matote tą patį, ką ir aš.“

Rašyti komentarą
Komentarai (36)

Pasišlikštėjas.

Pasirodo kad tas "generalinis komisaras" toks pat šudas kaip ir "gerbemas" Dragunas!.Abudu "didžiulią" paslaugą daro Lietuvai.

Anonimas

Juoas ir tiek,policiją nesusitvarko bu "ŠĖLŲ"!.

dr. Jonas Ramanauskas

Na tas dragūnas elgiasi, kaip elgiasi, nori pirštą rodo, nori kažką kalba, žodžio laisvė, netgi nuomonę gali turėti. Tai čia kiekvienas vertins dragūno elgiasį kaip išmano. Tačiau ponui generaliniam komisarui taip kalbėti NEDERĖTŲ, nes policininkai yra PAREIGŪNAI atsakingi iž viešąją tvarką tame tarpe, turėtų elgtis ne kaip kažkokie "keleklupčiautojai" ar dar kokie, o elgtis girežtai pagal įstatymus ir įstatymus taikyti visiems VIENODAI. Tai čia taip turėjo palinkėti akivaizdžiausiai. O nekeleklupščiauti, tai čia tokios įstatyminės nuostatos NĖRA. Vadinasi generealinis komisaras ragino pasielgti ne pagal įstatymą, o tai yra neteisėtai. Vadinasi ne teisė yra galvoje. O tai jau yra labai blogai. Policija privalo elgtis tik teisėtai. Tai kas gali uždrausti dragūnui turėti blogą nuomonę apie policiją? Niekas, reikia aiškintis, gal yra rimtų prežasčių, kodėl dragūnas turi tą blogą nuomonę. Pavyzdžiui, Klonio gatvėje pasiūsti 240 policininkų uniforma aprengtų žmonių elgėsi kaip BANDITAI, ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS