Naktį Vilniuje liepsnojo metalinis angaras | Diena.lt

NAKTĮ VILNIUJE LIEPSNOJO METALINIS ANGARAS

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį Vilniuje, Pilaitėje, atvira liepsna degė metalinis angaras.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) atstovas Giedrius Vaičiulis, gaisras užgesintas penktadienį ryte.

„Gaisras užgesintas, baigiamieji darbai dabar vyksta“, – sakė jis.

Anot G. Vaičiulio, gaisrui gesinti buvo mestos didelės ugniagesių pajėgos: septynios autocisternos, viena vandenvežė, trys autokopėčios, vietoje įkurtas štabas. Gaisro priežastys dar nėra žinomos.

Metaliniame angare, pasak PAGD atstovo, buvo saugomos degios medžiagos: automobilių dalys, padangos.

Naktį degęs pastatas priklauso bendrovei „Inter Cars Lietuva“. Jos atstovas penktadienį popiet pranešė, kad angaras sudegė, tačiau jame esantį sandėlį su prekėmis pavyko išsaugoti „dėl laiku suveikusios modernios priešgaisrinės sistemos“.

„Gaisro šaltinis buvo pastato išorėje. (...) Svarbiausia, kad gaisro metu nenukentėjo nei vienas žmogus. Kadangi į sandėlyje esančias prekes ugnis neišplito, išvengta ekologinių padarinių“, – teigė „Inter Cars Lietuva“ atstovas Jaroslavas Lozovskis.

„Sudegusiame pastate buvo įsikūręs vienas iš penkių „Inter Cars Lietuva“ Vilniaus filialų. (...) Įmonė ir toliau aptarnaus esamus klientus iš keturių Vilniaus filialų. Klientų aptarnavimas bus organizuotas taip, kad klientai susidurtų su minimaliais pasikeitimais“, – pridūrė jis.

Pagrindinė „Inter Cars Lietuva“  veikla – didmeninė prekyba lengvųjų automobilių, sunkvežimių ir kitų transporto priemonių dalimis, padangomis ir alyvomis.

GALERIJA

  • Naktį Vilniuje liepsnojo metalinis angaras
  • Naktį Vilniuje liepsnojo metalinis angaras
Feisbuko grupės „Pilaitės gyventojų bendruomė“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS