Sostinės pėsčiųjų perėjoje partrenktas 17-metis maisto išvežiotojas: nuo smūgio prakirsta galva | Diena.lt

SOSTINĖS PĖSČIŲJŲ PERĖJOJE PARTRENKTAS 17-METIS MAISTO IŠVEŽIOTOJAS: NUO SMŪGIO PRAKIRSTA GALVA

  • 9

Ketvirtadienio vidurdienį Vilniuje, pėsčiųjų perėjoje, partrenktas nepilnametis dviratininkas, išvežiojantis maistą.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, apie nelaimę Vilniuje, P. Lukšio gatvėje, pranešta liepos 21 d. 12.08 val. Čia automobilis „Nissan“ partrenkė per perėją važiavusį septyniolikmetį dviratininką, maisto išvežiotoją.

Nuo smūgio vaikinas patyrė peties traumą, kraujavo jo galva, tačiau sąmonės jis neprarado. Dviratininką medikai apžiūrai nuvežė į  „Santaros“ klinikas.

Automobilį vairavo 62 metų blaivi moteris.

Gairės: avarija LT, partrenktas nepilnametis, avarija Vilniuje, sužalotas septyniolikmetis
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Eikit š.lt

idiotiškų taisyklių išdava. Greit gali patvirtinti taisykles, kad pėstieji ir dviratininkai prieš kirsdami perėją turi gauti sutikimą tos vietos biurokratinėje. O greičiausiai ateis tokie laikai, kai ginčus spręs ginklais, kaip jau yra JAV - nepavyko rasti teisybės, atėjo, išpyškino keletą ar keliolika, vis vien ta pati atsakomybė.

Laikas keisti KET

Laikas keisti keliu eismo taisykles vairuotojams , kad prie perejos jie privaletu sustoti, islipri ir stumtis savo automobili. Gal tuomet buki vairuotojai pasimokins

>>> Kada išmoksite kirsdami gatvę apsidairyti?

Tai kad cia auto vairuotojo reikalas pristabdyti ir reikalui esant sustori prie perejos. Yra vos keleta KET taisykliu, kurias privaletu isisavinti vairuotojai: per pereja privalai praleisti, vaziuojant atbuliniu privalai praleisti, sukant is pagrindines i salutine gatve privalai praleisti ir is salutines i pagrindine privalai praleisti. Visais atvejais kaltas vairuotojas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS