Nepatyręs vairuotojas Vilniaus žiedinėje sankryžoje sukėlė avarinę situaciją | Diena.lt

NEPATYRĘS VAIRUOTOJAS VILNIAUS ŽIEDINĖJE SANKRYŽOJE SUKĖLĖ AVARINĘ SITUACIJĄ

  • 2


Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos pareigūnai Savanorių prospekto žiedinėje sankryžoje penktadienį sustabdė tik dvi savaites vairuotojo pažymėjimą turintį jaunuolį. Jis sukėlė avarinę situaciją.

19-metis, vairuodamas galingą automobilį "BMW X5", pažymėtą žaliu klevo lapu, įvažiuodamas į žiedinę sankryžą sukėlė pavojingą situaciją.

Pasak policijos pranešimo, tik dėl kitų kelyje buvusių vairuotojų atidumo ir greitos reakcijos pavyko išvengti eismo įvykio. Vairuotojas patogiai leido laiką automobilyje - puodeliuose garavo kava, kartu važiavo keleivė. Už pavojingos situacijos sukėlimą vairuotojui gresia bauda nuo 400 iki 800 litų su teisės vairuoti transporto priemones atėmimu nuo trijų iki šešių mėnesių.

"Pradedantiesiems vairuotojams patariame dėmesį sutelkti saugiam vairavimui, prašome nepervertinti savo galimybių, pasirinkti maksimalų leistiną, bet turimus įgūdžius atitinkantį, saugų greitį, vengti bet kokių su transporto priemonės vairavimu nesusijusių veiksmų", - rašoma Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

moncler zomerjas outlet

moncler women down coat long Nepatyręs vairuotojas Vilniaus žiedinėje sankryžoje sukėlė avarinę situaciją | KaunoDiena.lt

onayguh

atrodo, kad visi gime su stazu...jau klaevo lapas, toks jausmas, kad nevaziuoti geriau visai i gatve, tai kada patirtie sigyti? ir kas cia per nesamone , masimalu leistina greiti naudoti, man rodos, tam yra kiti kelio zenklai, melynam fone....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS