Neramus rytas vairuotojams: Vilniaus stovėjimo aikštelėse ir gatvėje apiplėšti BMW | Diena.lt

NERAMUS RYTAS VAIRUOTOJAMS: VILNIAUS STOVĖJIMO AIKŠTELĖSE IR GATVĖJE APIPLĖŠTI BMW

  • 1

Ankstų antradienio rytą Vilniuje siautė vagys. Stovėjimo aikštelėse ir namo kieme apiplėšti keturi BMW.

Kaip skelbia Vilniaus apskrities pareigūnai, liepos 2 d. apie 4 val. Vilniuje, Jurgio Matulaičio a., automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad išdaužtas automobilio BMW priekinių durelių lango stiklas ir pavogtas prietaisų skydelis. Nuostolis – tikslinamas.

Taip pat antradienio rytą, apie 4.30 val., Vilniuje, Igno Šimulionio g., automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad išdaužtas automobilio BMW priekinių durelių lango stiklas ir pavogtas vairas bei prietaisų skydelis. Nuostolis – 2 300 eurų.

Po kelių valandų, apie 7.10 val., liepos 2 d. Vilniuje, Algimanto Petro Kavoliuko g., daugiabučio namo kieme, pastebėta, kad išdaužtas automobilio BMW durelių mažojo langelio stiklas ir pavogtas prietaisų skydelis. Nuostolis – apie 1 100 eurų.

O apie 7.55 val. ilgapirščiai darbavosi ir Vilniuje esančioje Igno Šimulionio g. Čia pastebėta, kad išdaužtas automobilio BMW galinių durelių lango stiklas ir pavogtas prietaisų skydelis. Nuostolis – apie 1 000 eurų.

Po visų šių įvykių pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės. Tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į transporto priemonę, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki ketverių metų.

Gairės: vagystė, Vilnius, BMW
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Cha cha cha

Visai negaila pižonų

SUSIJUSIOS NAUJIENOS