O. Šurajevui – prastos žinios iš policijos: pripažino pažeidus viešąją tvarką, įžeidinėjus politikus | Diena.lt

O. ŠURAJEVUI – PRASTOS ŽINIOS IŠ POLICIJOS: PRIPAŽINO PAŽEIDUS VIEŠĄJĄ TVARKĄ, ĮŽEIDINĖJUS POLITIKUS

Vilniaus policija pripažino visuomenininką, humoristą Olegą Šurajevą Seime pažeidus viešąją tvarką, įžeidinėjus kai kuriuos politikus.

Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praėjusią savaitę jam surašė administracinio nusižengimo protokolą dėl nedidelio viešosios tvarkos pažeidimo, politikų pažeminimo.

Šiuo metu O. Šurajevui bauda dar nėra paskirta, jo byla rašytinio proceso tvarka bus nagrinėjama liepos pradžioje.

Pats visuomenininkas teigė nesutinkantis su nustatytais pažeidimais.

„Nesutinku ir skųsiu“, – BNS nurodė O. Šurajevas.

Administracinio nusižengimo protokolu nukentėjusiaisiais įvardijami Seimo nariai: Aidas Gedvilas, Mindaugas Puidokas, Remigijus Žemaitaitis, Dainius Kepenis, Agnė Širinskienė, Petras Gražulis.

Pavyzdžiui, įžeidžiančiomis frazėmis Agnės Širinskienės atžvilgiu pripažintos šios: ,„Agne, Agne, Agne, neignoruokite manęs. Agne, Agne, aš Jums šokoladą atnešiau“ ir „Agne, Agne, aš Jums atnešiau šokoladą, ar galite paimti? Agne, galite paimti šokoladą? Agne, paimkite šokoladą!“.

Tuo metu kitų Seimo narių įžeidimu laikytinos seksualinio pobūdžio replikos, parlamentarų pravardžiavimas.

O. Šurajevas Seime lankėsi kovo viduryje, Ekonomikos ir inovacijų ministrei Aušrinei Armonaitei atsakant į Seimo narių klausimus dėl per Vilniaus knygų mugę pašalintos Sveikatos teisės instituto COVID-19 pandemijos valdymą kritikuojančios knygos reklaminės instaliacijos. Ji buvo pašalinta, kai į „Litexpo“ vadovybę dėl šios instaliacijos bei knygos kreipėsi O. Šurajevas.

Leidimą patekti į Seimą išrašė A. Armonaitė, tačiau ji teigė, kad visuomenininkas su ja nederino savo veiksmų parlamente, o už juos yra atsakingas pats.

Po šio incidento humoristui neterminuotai apribota galimybė patekti į Seimą.

Rašyti komentarą
Komentarai (23)

snargliuotas vaikugalis gaila,kad niekas neuzvoze

tiesiog

Vatiniai lochai ciulpia

Kiek vatiniu lochu nevykeliu prilindo

IKI KO NUSIRITOME....

Kažkoks psichinis ligonis kviečiamas į seimą "paryškinti" valdžios bepročių pasisakymus. Tai buvo visiškai ne "nekalti" įžeidinėjimai, o paprasčiausios PROVOKACIJOS. Kažkoks psichinis ligonis tiesiog tyčiojosi iš seimo narių. Vyti visus lauk, kurie atsivedė tą psichinį ligonį. Jį atgal į Naująją Vilnia...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS