Daugiau detalių: pro langą Karoliniškėse iškritęs ir žuvęs berniukas namuose buvo paliktas vienas | Diena.lt

DAUGIAU DETALIŲ: PRO LANGĄ KAROLINIŠKĖSE IŠKRITĘS IR ŽUVĘS BERNIUKAS NAMUOSE BUVO PALIKTAS VIENAS

  • 3

Paaiškėjo daugiau detalių apie ketvirtadienio popietę Vilniuje pro daugiaaukščio namo langą iškritusį dešimtmetį berniuką.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, tuo metu, kai įvyko nelaimė, mažametis namie buvo vienas. Policija aiškinasi įvykio aplinkybes, pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Portalo žurnalistų kalbinta Valstybinės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos atstovė Vaiva Arnašė sakė, kad anksčiau vaiko teisių specialistams ši šeima nebuvo žinoma.

Jos teigimu, tėtis ir pats žuvęs mažametis berniukas – Turkmėnijos piliečiai. Dešimtmečio tėtis Lietuvoje sukūręs naują šeimą. V. Arnašės pateiktais duomenimis, daugiau vaikų šioje šeimoje nėra.

Primename, kad apie kraupią nelaimę pareigūnams pranešta balandžio 22 d. 15.09 val. Kaip teigta pranešėjo, Vilniuje, Karoliniškėse, V. Vaitkaus gatvėje, prie namo, jis matė gulintį žmogų. Atvykus tarnyboms paaiškėjo, kad šiurpaus įvykio auka – 2010 metais gimęs berniukas. Medikai konstatavo mažamečio mirtį.

Pirminiais duomenimis, jis iškrito pro langą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Reikalavimai adekvatūs, ne iš Mėnulio per pilnatį imti?

Ar vaikus auginančių tėvų algos tokios, kad leidžia šeimą viskuo, ko reikia, be įtampų apsirūpinti, paskolą už butą mokėti ir dar guvernantę vaikams samdyti?

Tikrai jau gali būti vienas

10 metų jau ne mažas

Pil.

Ne mažas vaikas , gali pabūti ir būti vienas.Ko jis veržėsi per tą langą, neaišku.Gal nesveiko proto.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS