Pagrobtos mergaitės paieška tęsiama: policijos vadas informavo ministrę | Diena.lt

PAGROBTOS MERGAITĖS PAIEŠKA TĘSIAMA: POLICIJOS VADAS INFORMAVO MINISTRĘ

  • 9

Vidaus reikalų ministrė Rita Tamašunienė su policijos generaliniu komisaru Renatu Požėla ketvirtadienį aptarė galimai pagrobtos mergaitės paiešką Vilniuje.

„Šiuo metu policija tikrina įvairias galimo pagrobimo versijas, policijai svarbi bet kokia informacija, susijusiu su vakarykščiu įvykiu. Todėl prašau visų dalintis informacija paskambinus trumpuoju telefonu 112“, – ministerijos pranešime cituojama R. Tamašunienė.

Anot policijos, visą naktį intensyviai vykdyta paieška kol kas nedavė užčiuopiamų rezultatų, į policiją iki šiol nesikreipė tėvai, kurie pasigestų savo vaiko, pareigūnai nėra gavę oficialios informacijos apie Lietuvoje dingusį vaiką. Tyrimo metu iškelta daug versijų, visos jos nuodugniai tikrinamos.

Šiuo metu policija tikrina įvairias galimo pagrobimo versijas, policijai svarbi bet kokia informacija, susijusiu su vakarykščiu įvykiu.

Policija gavo šimtus piliečių pranešimų, visa gaunama informacija stropiai tikrinama, pareigūnai dėkoja žmonėms už pilietiškumą.

Sostinės policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl vaiko pagrobimo, bet teigia, jog surinkta informacija kol kas neleidžia nei patvirtinti, nei paneigti pagrobimo versijos.

Į pagalbą pasitelkti ir Lietuvos kriminalinės policijos biuro pareigūnai, bendradarbiaujama su kitomis institucijomis. Peržiūrėta daugybė įvairiose vietose įrengtų vaizdo kamerų, medžiaga analizuojama ir bendrinama su turimais duomenimis.

Pareigūnai toliau prašo atsiliepti vairuotojus, kurie trečiadienį nuo 18 iki 20 val. važiavo Karoliniškių ir Lazdynų mikrorajonais (ypatingai Laisvės prospektu ir Sausio 13-osios gatve), kurių automobiliuose įrengti vaizdo registratoriai.

Taip pat prašoma Sausio 13-osios gatvėje gyvenančių asmenų, kurie turi bet kokios su įvykiu galimai susijusios informacijos, arba kurie trečiadienį nuo 18:50 iki 19:15 val. buvo toje vietoje, kreiptis į policiją.

Trečiadienį apie 19 val. 14 min. policija gavo pranešimą, kad Vilniuje, Sausio 13-osios gatvėje, į nenustatytos markės automobilį (sidabrinės ar geltonos) užsienietiškais numeriais galėjo būti įsodinta apie 11–12 metų mergaitė.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

NUOTRAUKA

Policija 'plaštakę' apklausinėja?.. :s

Anonimui

Kai žmogus juokiasi ne laiku, o juolab tuomet, kai reikia liūdėti ir kiek galima padėti, tai pagrįstai kyla 2 klausimai: 1) ar jis yra adekvatus? ir 2) Ar pats nėra prikišęs nagų prie įvykusio tragiško įvykio?

Anonimas

Galimai ateiviu darbas. Visus tarpgalaktinius atvykelius profilaktiskai sulaikyti trims paroms, kol bus nustatyta tapatybe.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS