Pavojingos vaikų pramogos | Diena.lt

PAVOJINGOS VAIKŲ PRAMOGOS

  • 8

Skaudi nelaimė Trakuose. Vienuolikos metu vaikas čiuoždamas nuo kalno trenkėsi į seną obelį ir prarado sąmonę, praneša LNK žinių tarnyba.

Sąmonę praradusį mažametį gelbėjo pažįstamas vyras, kuris vaiką nuo kalno ir pastūmė.

Tačiau čiuožimo kryptis staiga pasikeitė ir dideliu greičiu skriedamas mažametis rėžėsi į seną obelį.

„Vaikas iškrito, tas vyras labai išsigando, aš iškviečiau greitąją. Vaikas sunkiai judėjo, verkė“, – pasakojo jo mama Olga.

Kad pradėtų kvėpuoti, vaikui į burną kištas sniegas. Laimė vaikas atsigavo – skaudžių pasekmių išvengta. 

Vis dėlto vaiko mama nutarė netylėti ir kreipiasi į vietos valdžią. Moteris sako, kad  čiuožykla nesaugi, o kada įvyks tragiškas įvykis – tik laiko klausimas. Reikalaujama obelį nupjauti arba ją aptverti.

Vietos valdžia atkerta, kad  to padaryti negalinti.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Tevas

Paziurekite kas darosi aplinkui ,kaip beprociai tuos vaikus tempe ant kalnų.Apie pasekmes bepagalvoja.

Vika

Gaivinimo priemonė, tai "gera"...))) Suaugę žmonės esat, ir , galvokit ką darot .Saugokit nuo nelaimių savo atžalas. Išeitų, kad visus medžius reikia iškirsti, kad " netrukdytų " ).Nu, jau ne. Saugokitės , ir neverkit.

Anonimas

Medis kaltas, super mamytei ant kelio išdryso išaugti, nupjaut!!! Tegul eina į oficialia spec. tokioms infantilėms pritaikyta čiuožyklą susimoka pinigus ir čiuožinės saugiai. Va tokioms infantilėms reiktų vaikų teisių apsaugos tarnybos, kaip jinai išdryso vaikui tam spec nepritaikytoje vietoje leistį čiuožinėtį ir dar su kažkokiais vyrais kurie vaiką išdryso pastūmtį! Taip jam sukeldamas fizinį skausmą! Na o grūstį sniegą į burną kad galėtu kvepuotį tai iš vis nežinau kur tokie debilai tokių medicininių žinių prisigaudo, snukiaknygei matyt... Atimt!!! :)))
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS