Po įvykio sostinėje – diskusijų audra: kodėl pareigūnas į vairuotoją nutaikęs ginklą? | Diena.lt

PO ĮVYKIO SOSTINĖJE – DISKUSIJŲ AUDRA: KODĖL PAREIGŪNAS Į VAIRUOTOJĄ NUTAIKĘS GINKLĄ?

  • 14

Šeštadienio vakarą Vilniuje užfiksuoto įvykio nuotraukos netrukus apskriejo socialinius tinklus ir pakurstė diskusiją: kodėl pareigūnas į vairuotoją nusitaikęs ginklą? Paaiškėjo, kad tokių priemonių teko imtis po pranešimo apie neblaivų ir girtą transporto priemonės vairuotoją.

Pirmąją rugpjūčio dieną vienoje „Facebook“ grupėje patalpintos nuotraukos sulaukė daugybės internautų dėmesio. Jose matoma, kad prie stovinčio automobilio priėjęs policijos pareigūnas į vairuotoją nutaikęs ginklą.

Vieni diskusijos dalyviai svarstė, kad, greičiausi, vyko rimta policijos pareigūnų operacija, kiti bandė šmaikštauti, kad nuo šiandien tokiais būdais bus tramdomi be apsauginės kaukės pastebėti vairuotojai.

Kam pareigūnui prireikė išsitraukti šaunamąjį ginklą, pasiteiravome Policijos departamento atstovės spaudai Revitos Janavičiūtės. Ji patikslino, kad minėtas įvykis užfiksuotas apie 18 val. Vilniuje esančioje Zarasų gatvėje.

„Policija gavo pranešimą, kad galimai neblaivus asmuo turi ginklą. Automobilis, kuriuo vyko asmuo, sustabdytas minėtoje gatvėje ir imantis visų saugumo priemonių buvo atliktas automobiliu vykstančių asmenų dokumentų patikrinimas. Vienas iš asmenų turėjo „Airsoft“ ginklą, jam leidimas nereikalingas“, – detalizavo Policijos departamento atstovė.

Pasak R. Janavičiūtė, informacija dėl neblaivumo pasitvirtino – vairuotojui nustatytas 2,87 prom. girtumas.

GALERIJA

  • Po įvykio sostinėje – diskusijų audra: kodėl pareigūnas į vairuotoją nutaikęs ginklą?
"Facebook" grupės "Reidas Vilniuje" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Klaipeda

PAGARBA POLICIJAI!!!

Gražina

labai didelė PAREIGŪNAMS PAGARBA IR DIDELIS AČIŪ ,NES JIE MUS SAUGO NUO VISOKIŲ VISUOMENĖS PUOLUSIŲ IR NETURINČIŲ PROTELIO KATILIUKUOSE ,AČIŪ UŽ JŪSŲTRIŪSĄ IR RIZIKĄ

anonimas

tuoj tuoj nušaus pareigunas nepareiguna
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS