Po šiurpaus incidento parduotuvėje sustiprina apsauga: šis įvykis – mums pamoka | Diena.lt

PO ŠIURPAUS INCIDENTO PARDUOTUVĖJE SUSTIPRINA APSAUGA: ŠIS ĮVYKIS – MUMS PAMOKA

  • 10

Po antradienį sostinėje nutikusio incidento, kuomet buvo pašautas apsaugininkas, prekybos centro „Rimi“ atstovai ėmėsi papildomų priemonių situacijai stabilizuoti. Jie neslepia – šis atvejis – pamoka visiems, praneša LNK žinios.

Nesutikusio užsidėti veido kaukės pirkėjo pašautas apsaugininkas operuotas, jo gyvybei pavojus negresia.

Apsaugos tarnybos „Grifs AG“ vadovas Vytautas Kregždė sako – toks incidentas pirmas per ilgus darbo metus. Sukrėsti ir prekybos centro „Rimi“ Vilniuje darbuotojai. 

„Įvykis mūsų parduotuvėje labai sukrėtė mūsų kolektyvą ir vyko daug pokalbių norint išsiaiškinti, kaip mūsų žmonės jaučiasi. Vis dėlto situacija nėra tokia paprasta ir žmonėms“, – atviravo „Rimi Lietuva“ atstovė spaudai Gabrielė Šerėnienė.

Po pašauto apsaugininko parduotuvėje sustiprinta apsauga. „Budi papildomas ekipažas. Parduotuvėje yra papildomas apsaugos žmogus. Na, o toliau, kaip ir sakiau, žiūrėsime. Žinoma, kad šis įvykis yra mums pamoka“, – kalbėjo G. Šerėnienė.

Psichologinė pagalba bus suteikta ir peršautam apsaugos darbuotojui. Prekybos centras taip pat žada apmokėti visas gydymo bei reabilitacijos išlaidas. Savas pamokas išmoko ir apsaugos tarnyba – ruošiamasi atnaujinti mokymus. To reikalauja ir dabartinės aplinkybės – konfliktinių situacijų gerokai padaugėjo.

„Visi suprantame, kad yra pakitusi situacija visuomenėje. Tam tikra dalis žmonių galbūt yra nepatenkinti, pavargę, pikti ir turime šiek tiek kitaip elgtis tam tikrose situacijose“, – akcentavo apsaugos tarnybos vadovas.

Po incidento spalio 19-ąją, kai sostinėje buvo pašautas „Rimi“ apsaugininkas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl sunkaus sveikatos sutrikdymo. Nusikaltimo padarymu įtariamas vyras teismo sprendimu sulaikytas penkiolikai parų.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

minde

tai eik pats mokintis uz centus dirbt tegu vadovai dziauges kad yra durniu kad ten dirba uz centus vadovus rei k persaut o ne arpsauginy/

Tadas

Lauke, kabinejasi kazkoks, galejo i kakta saut tokiam.

NESISTEBIU

ANKSČIAU AR VĖLIAU TAI TURĖJO NUTIKTI...TIK PILIETŠKAS ŽMOGUS PASISŠNEKĖJO SU DEBILU JAM SUPRANTAMA KALBA...O KĄ DARYTI PENSININKAMS, NEĮGALIEMS , MOTERIMS KURIE NETURI GINKLO SAVIGYNAI???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS