Policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo S. Tomo sukčiavimo | Diena.lt

POLICIJA ATLIEKA IKITEISMINĮ TYRIMĄ DĖL GALIMO S. TOMO SUKČIAVIMO

  • 15

Policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl galimo Stanislovo Tomo sukčiavimo renkant pinigus Europos Parlamento (EP) rinkimų kampanijai, skelbia naujienų portalas 15min.lt.

Pasak portalo, į Generalinę prokuratūrą kreipėsi apgautais pasijutę žmonės, aukoję po 50 eurų EP rinkimuose kandidatuoti siekiančiam S. Tomui už pažadus europinėse institucijose ir teismuose siekti, kad Lietuvos valstybė pareiškėjams pakeltų pensijas.

Ikiteisminis tyrimas atliekamas dėl galimo jo sukčiavimo ir neteisėto vertimosi ūkine, komercine, finansine ar profesine veikla.

„Tie pinigai yra mano pelnas, aš juos galiu išleisti prostitutėms, galiu išleisti narkotikams. Aš nutariau išleisti užstatui“, – portalui teigė S. Tomas.

Šią savaitę jis buvo sulaikytas po to, kai kūju sudaužė karininko Jono Noreikos – Generolo Vėtros atminimo lentą sostinės centre.

„Facebook“ nuotr.

Prokurorai jam pateikė įtarimus dėl viešosios tvarkos pažeidimo ir viešosios pagarbos vietos išniekinimo. Teismo prašoma skirti jam 30 tūkst. eurų baudą.

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Anonimas

ooooo,pasirodo shmekas--mazgote,,,dar ir kalejimo aferiuga...

Buves Lt Zydas???

Negi Lt mentai tokie Debilai kad Aina pries zmogu kuris padeda. Negi Lt agurkai dirba Gestapo darbai , kaip Comey FBI pries Trump! Pasakykit kaip galima LT mentus gerbti Kai Aina pries zmogu , ir zmones kurie bando padeti , negissita Lt skyles Taip smyrda, kad reikia begti su vejaliu?

Esu zydas Piers Lt nacius

Naciai nerimsta, zmogus bando padeti naciai sudais apmeto , tikiusi Lt protingi zmons dinks kol gali , I escape is naciu bismarko laivo!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS