Policija ieško merginos: žadėjo važiuoti į Vilnių ir dingo | Diena.lt

POLICIJA IEŠKO MERGINOS: ŽADĖJO VAŽIUOTI Į VILNIŲ IR DINGO

  • 2

Policija prašo visuomenės pagalbos – Trakuose dingo dvidešimtmetė mergina.

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai ieško dingusios be žinios Evelinos Matikiūnaitės, gimusios 1998 metais.

Š. m. birželio 29 d. apie 11 val. 30 min. dvidešimtmetė išėjo iš namų Trakuose, Karaimų g., ir iki šiol negrįžo. Mergina su savo draugu žadėjo vykti į Vilnių. Paskutinį kartą mergina bendravo su motina trumposiomis žinutėmis birželio 30 d. apie 8 val. Šiuo metu tiek jos, tiek jos draugo mobiliojo ryšio telefonai yra išjungti.

E. Matikiūnaitės požymiai: apie 176 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, ilgų šviesiai kaštoninių plaukų. Su savimi mergina turėjo pilką kuprinę.

Išeidama vilkėjo pilkus marškinėlius, mūvėjo oranžines kelnes.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, galinčius suteikti informaciją apie šios dvidešimtmetės buvimo vietą ar ją mačiusius, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Trakų rajono policijos komisariato pareigūnais (Vytauto g. 57, Trakuose) arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Trakų rajono policijos komisariato pareigūnai dėkoja visuomenei už pagalbą ieškant septyniasdešimt septynerių metų Vaclovo Petrušio – vyras atsirado. 

GALERIJA

  • Policija ieško merginos: žadėjo važiuoti į Vilnių ir dingo
  • Policija ieško merginos: žadėjo važiuoti į Vilnių ir dingo
  • Policija ieško merginos: žadėjo važiuoti į Vilnių ir dingo
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tikėkimės, kad atsiras

Bet šiaip jau įdomūs dalykai aplink Trakus dedasi. Tiek "neliečiamųjų" vilas pasistatę.Kad ir to baikerio atvejis. Obliui kaltinimai panaikinti, bet akivaizdu, kad to baikerio gyvųjų tarpe nėra. Gal koks "neliečiamasis" su mašina "nuskynė" ir ,disponuodamas operatyvine informacija apie konfliktą MC "Vorai", bandė pakišti Oblių?

turbut

reikia paklaust borisovo chebros juk Trakai nedideli o mafija galinga?....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS