Policija ieško nuo bausmės besislapstančio G. Labučio | Diena.lt

POLICIJA IEŠKO NUO BAUSMĖS BESISLAPSTANČIO G. LABUČIO

  • 5

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai ieško nuteistojo Giedriaus Labučio (gimusio 1985 m.).

Paieškos metu gauta duomenų, kad Giedrius Labutis nuo teismo skirtos 4 metų 1 mėnesio laisvės atėmimo bausmės atlikimo slapstosi nelegaliai dirbdamas šalies kaimiškose vietovėse pas ūkininkus arba pavienius asmenis.

Tikrinamas policijos pareigūnų arba bendraudamas su kitais asmenimis, jiems prisistato (arba gali prisistatyti) kitu asmeniu.

Pagal pareigūnų turimą informaciją ieškomas trisdešimt penkerių metų vyras yra susenęs, suvargęs, todėl gali būti nepanašus į pateiktas nuotraukas, darytas iki 2013 metų.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, žinančius šio vyro, vengiančio atlikti teismo paskirtą bausmę, buvimo vietą ar galinčius suteikti informaciją, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos 1-ojo skyriaus vyresniuoju tyrėju Valentinu Toločka, tel. (8 5) 271 6097, el. p. valentinas.tolocka@policija.lt arba paskambinti skubiosios pagalbos telefonu 112.

GALERIJA

  • Giedrius Labutis
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Katinas

Sekmes tam zmogui tegul dirba toliau mes Jo niproduosim

vytautas777

Nepriduočiau nors jei mokėtų ir 10 000e. Matosi iš veido kad geras žmogus. Zonoje būna kad tokie kil....ą usineria ant k...................Tai kenkti žmogui, pridavinėti, tam kas pridavė, su laiku karmos indeksas gali smogti su įspūdinga potencija

Manau

Kad nuo tokios valdžios ir senuku galima tapti.O kad dirba tai tegul dirba.Tik neaišku kokį nusikaltymą padarė,to nerašo,o būtų gerai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS