Kraupi sūnų sąmokslo atomazga: mikroautobuse sudegino tėvą dėl turto | Diena.lt

KRAUPI SŪNŲ SĄMOKSLO ATOMAZGA: MIKROAUTOBUSE SUDEGINO TĖVĄ DĖL TURTO

  • 30

Mėnesio pradžioje sudegusiame mikroautobuse rastas negyvas žmogus buvo nužudytas, sulaikyti du įtariamieji sunku nusikaltimu, antradienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus pranešimą, kad kovo 2 dieną apie 23.20 val. Trakuose, Užtrakio gatvėje esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, užgesinus degantį krovininį mikroautobusą „Ford Tansit“, jo krovinių skyriuje buvo rastas apdegęs vyriškos lyties nenustatytos asmenybės kūnas.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti, netrukus nustačius, kad vyras galėjo būti nužudytas, tyrimą parėmė Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai bei perkvalifikavo į nužudymą.

Sostinės kriminalistai patikrino ne vieną nusikaltimo versiją, apklausė liudininkus, galėjusius matyti ar suteikti vertingos informacijos apie šį nusikaltimą.

Aiškinantis įvykio aplinkybes bei išanalizavus visą gautą informaciją, buvo nustatyta, kad įtariamieji pagal iš anksto parengtą planą apie 22.05 val. Trakuose, namo kieme, itin žiauriai nužudė keturiasdešimt devynerių metų amžiaus vyrą, gimusį 1973 metais.

Po to, siekdami nuslėpti nusikaltimą, nužudytąjį jie įdėjo į krovininio mikroautobuso „Ford Tansit“ krovinių skyrių bei, nuvažiavę į atokesnę automobilių stovėjimo aikštelę, mikroautobusą padegė.

Kovo 16 dieną buvo sulaikyti 2003 ir 2005 metais gimę įtariamieji, kuriems įteikti pranešimai apie įtarimą dėl savo artimojo nužudymo. Už tai gali grėsti laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Pasak portalo delfi.lt, abu įtariamieji yra aukos sūnūs. Motyvas kraupiam nusikaltimui – turtas.

Vilniaus miesto apylinkės teismas, įvertinęs surinktus duomenis, įtariamiesiems skyrė griežčiausią kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Dana

Negeros mintys lenda į paviršių.Laimingesni ,kurie myli save ir neapsikrauna šeima,vaikais ir uošviais ar anytomis?Gali širdį išėmęs po kojomis padėti,bet niekada nesužinosi,kokie kirminai ėda vaiko smegenis.Jei sūnų-žudikų mama gyva,užuojauta jai.Gyviems kapų nėra.Teks išgyventi tokį smūgį pačiai.Juk nei viena moteris nesitiki,kad jos kūnas ir kraujas ,jos nešioti ir mylėti kūdikiai,taps nusikaltėliais...O kiek tokių raudančių,tai gal geriau gyventi kaip drugeliui-nuo gėlytės prie kitos...

Anonimas

LIETUVIŠKOJI TRAGEDIJA

Neimanoma patiketi

Kad teismas leido suimti??turbut cia ne pries gera??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS