Iš Prancūzijos deportuotas panevėžietis bus teisiamas dėl padirbto vairuotojo pažymėjimo | Diena.lt

IŠ PRANCŪZIJOS DEPORTUOTAS PANEVĖŽIETIS BUS TEISIAMAS DĖL PADIRBTO VAIRUOTOJO PAŽYMĖJIMO

  • 1

Pasieniečiai Vilniaus oro uoste sulaikė iš Prancūzijos išsiųstą vyrą, tarp kurio dokumentų rastas ir suklastotas, įtariama, lietuviškas vairuotojo pažymėjimas.

Penktadienio vakarą VSAT Vilniaus pasienio rinktinės Vilniaus oro uosto užkardos pareigūnai sostinės oro uoste tikrino iš Paryžiaus (Prancūzija) parskridusių keleivių dokumentus.

Tarp keleivių buvo ir 34-erių panevėžietis, už šalies įstatymų pažeidimus išsiųstas iš Prancūzijos.

Nors Lietuvoje ieškomas nebuvo, grįžimas namo prieš pat Jonines šiam vyrui nebuvo linksmas – pasieniečiai tarp jo dokumentų rado ir įtarimą sukėlusį vairuotojo pažymėjimą.

Kruopščiai ištyrę šį dokumentą, VSAT pareigūnai konstatavo, kad neva Lietuvoje išduotas vairuotojo pažymėjimas – visiška klastotė.

Pasieniečių apklausiamas vyras tikino, kad šį dokumentą esą gavęs „Regitroje“.

Panevėžietis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Po apklausos paleistas, skyrus kardomąją priemonę – rašytinį pasižadėjimą neišvykti.

VSAT Vilniaus pasienio rinktinėje dėl dokumento suklastojimo ar disponavimo klastote pradėtas ikiteisminis tyrimas, kuriam vadovauja Vilniaus apygardos prokuratūros 2-ojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras.

Už tokią nusikalstamą veiką įstatyme numatytas areštas arba laisvės atėmimas iki ketverių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

psd vezdu nuzmogintas ir vakcina supilietintas

Panevėžietis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Po apklausos paleistas, skyrus kardomąją priemonę – rašytinį pasižadėjimą neišvykti. BBBbomzzza...pppPIETRrazz....mane rudeni pries pat sssalnas pirmasiais prasau sulaikykit ir uzdarykit...., bbbutinai uzdarykit, serkit...maitinkit...rupinkites ...priziurekit... as jau jum vien uz PSD busiu dekingas sedesiu ir sedesiu ir a nei 1 blogo zodzio ant jusu nekalbesiu... galima... nu kaip nors pas jus i euro gerove prisikantuot ir gal vdrug da paviks iki pavasario kartu su jumis draugiskai biudzeta pielindami ppersikantuosim... ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS