Prie Prezidentūros surengė mitingą: vienas dalyvis bėgo nuo policijos, gavo baudą | Diena.lt

PRIE PREZIDENTŪROS SURENGĖ MITINGĄ: VIENAS DALYVIS BĖGO NUO POLICIJOS, GAVO BAUDĄ

  • 75

Trečiadienį sostinės policija sulaukė pranešimo apie prie Prezidentūros rūmų vykstančią nesankcionuotą akciją, kurios dalyviai nesilaikė atstumo.

Kaip pranešė Policijos departamentas, pranešimas apie nesankcionuotą mitingą gautas vidurdienį. Akcijoje dalyvavo aštuoni asmenys, rašė ant S. Daukanto aikštės grindinio.

Anot pareigūnų, vienas mitingo dalyvis, gimęs 1966 metais, atsisakė prisistatyti, garsiai šaukė, bandė pabėgti nuo policininkų, nepaaiškino, kokiu tikslu yra prie Prezidentūros.

Jam surašytas protokolas dėl pareigūnų nurodymų nevykdymo. Už tai gresia bauda nuo 90 iki 140 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (75)

Klausimai, klausimėliai

Kodėl tokia neteisybė? Kodėl tokia nelygybė? Kodėl baudą gavo tik vienas, jei prie prezidentūros „Garliavos“ dieną šventė aštuoni išsigimėliai?

tai

Tam TAIP. Viktorija Viktoravna Čmil , nacionalnost ruskaja, doč oficėra KG. B . Patenkintas? Įdomu , kodėl pavardę susilietuvino ir kodėl bando "pasikeisti" tautybę, o šiaip informacija vieša ir visiems prieinama.

tiesa

Kaip akiplėšiškai meluoja, juk yra įrašas ir akivaizdžiai matoma ,kad žmogų kankino, sumušė tyčiojosi ir įgrūdo į "varanoką" , tipiški sovietmečio... dabar net rašyti negalima, nes "demokratiškai" užsipuls už tiesą ir nuteis . Tipiškas režimas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS