Prokuratūra toliau prašo laikyti suimtą išžaginimu įtariamą „alfa vyrą“ | Diena.lt

PROKURATŪRA TOLIAU PRAŠO LAIKYTI SUIMTĄ IŠŽAGINIMU ĮTARIAMĄ „ALFA VYRĄ“

Vilniaus apygardos prokuratūra prašo dar trims mėnesiams pratęsti suėmimą, kaip įtariama, fotografu apsimetusiam ir merginą išžaginusiam vyrui.

Liepos viduryje Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas pranešė, kad policija sulaikė „alfa vyrą“ Airiną Arutiunianą, įtariamą dėl merginų prievartavimo.

Vyras iki šiol laikomas suimtas, baigiantis suėmimo terminui, prokuratūra vėl prašo nepaleisti įtariamojo į laisvę. Teismas savo sprendimą skelbs kitą savaitę.

Įtariamojo advokatas Julius Jasaitis ketvirtadienį teisme žurnalistams sakė, kad jo klientui yra paskirta stacionari psichiatrinė ekspertizė. Jis, kaip gynėjas, prieštarauja prokuratūros prašymui pratęsti suėmimą, nes tokią ekspertizę galima atlikti ir asmeniui nesant suimtam.

„Apskritai nematau pagrindo suimti“, – sakė J. Jasaitis.

A. Arutianą konvojaus pareigūnai atvedė į teismo salę, vedamas jis slėpė veidą.

Įtariamojo advokatas BNS yra pasakojęs, kad mergina dėl galimo išžaginimo „sureagavo“ po trijų savaičių, o jos tėvai kreipėsi į įtariamąjį prašydami pinigų, byloje  pareiškė 50 tūkst. eurų neturtinės žalos ieškinį. Mergina esą jautėsi apsvaiginta, tačiau po trijų savaičių svaigiųjų medžiagų organizme jau nebuvo likę.

Antrajame bylos epizode nukentėjusioji yra nepilnametė, A. Arutiunianui pareikšti įtarimai dėl lytinės aistros tenkinimo pažeidžiant nepilnamečio asmens seksualinio apsisprendimo laisvę.

Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai, atlikdami ikiteisminį tyrimą dėl išžaginimo, nustatė, kad fotografu Dovydu prisistatantis asmuo internete ieškojo merginų, norinčių tapti fotomodeliais.

Pažadėjęs tarptautinę modelio karjerą, jis sutardavo dėl fotosesijos, atsivedavo merginą į butą Vilniuje, fotografuodavo, o vėliau, galbūt apsvaiginęs nenustatytais preparatais ir pasinaudodamas bejėgiška būkle, lytiškai santykiaudavo prieš nukentėjusiosios valią.

Bute atlikus kratą aptikta paslėptų vaizdo kamerų. Policijos duomenimis, fotosesijų nuotraukos ir paslėptomis kameromis padaryti vaizdo įrašai galbūt buvo naudojami nusikalstamiems tikslams.

Turima duomenų, kad panašiomis aplinkybėmis nukentėjusių merginų gali būti daugiau nei šiuo metu žinoma policijai.

Pareigūnai prašė atsiliepti asmenis, nukentėjusius panašiomis aplinkybėmis ir nesikreipusius į teisėsaugą ar žinančius nukentėjusių moterų bei merginų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kupinas itarimu

Ar is " alfa vyro" Lukiskese neisejo " alfa mergina"?

Anonimas

Ne vienas pimpaliukas pasibels į ruryte kaip ir priklausytų

Ricardas Caras

Papuls i lukiskes ten vienareiksmiai bus nuleistas ir taps grazia ALFA PANA ir praras nekaltybe ir visiska uzpakalio kontrole
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS