Sostinėje pavogtos piniginės, kompiuteris, statybiniai įrankiai | Diena.lt

SOSTINĖJE PAVOGTOS PINIGINĖS, KOMPIUTERIS, STATYBINIAI ĮRANKIAI

Vilniuje praėjusią parą fiksuotos keturios vagystės, kurių metu pavogti pinigai, kompiuteris, statybiniai įrankiai, pranešė policija.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato (AVPK) duomenimis, birželio 3 d., nuo 17.20 val. iki 17.34 val., Žirmūnų gatvėje buvo pavogtas elektrinis dviratis „Xiaomi Himo C26“. Nuostolis – 1500 eurų.

Anot policijos, antradienį, apie 7.10 val., Žemaitės gatvėje pastebėta, kad išdaužius automobilio „Audi A6“ galinių durelių lango stiklą, pavogta nešiojamasis kompiuteris „Lenovo B50“, automobilių diagnostikos prietaisas „VCDS“ ir bevielės ausinės „Samsung Galaxy Buds Light“. Nuostolis – 1700 eurų.

Kaip pranešė Vilniaus AVPK, apie 9.20 val. Savanorių prospekte pastebėta, kad iš statybinio vagonėlio išlaužus durų spyną pavogtas žemės tankio matuoklis „HMP Magdeburger Prufgeratebau“. Nuostolis – apie 5000 eurų.

Praėjusią parą, policijos duomenimis, apie 12 val. Kalvarijų gatvėje pastebėta, kad išdaužius automobilio „Audi“ priekinių durelių lango stiklą, pavogta rankinė, kurioje buvo piniginė su asmens dokumentais, 600 eurų, banko mokėjimo kortele. Nuostolis – apie 1200 eurų.

Taip pat antradienį, apie 13 val., Žėručio gatvėje, apgaule patekus į moters (gim. 1933 m.) butą, pavogta piniginė su pinigais. Nuostolis – 2030 eurų.

Visais šiais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl vagystės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS