Sostinės policijai su įkalčiais įkliuvo kišenvagis | Diena.lt

SOSTINĖS POLICIJAI SU ĮKALČIAIS ĮKLIUVO KIŠENVAGIS

  • 5

Vilniaus policijos pareigūnai sulaikė dar vieną kišenvagį. Ne kartą anksčiau teistas vyras atsidūrė areštinėje.

Sausio 22 d. apie 14 val. 30 min. sostinės Kalvarijų g. kriminalistai su įkalčiais sulaikė anksčiau daug kartų teistą 36 m. vyrą, kuris 10-ojo maršruto autobuse slapčia iš nepilnamečio kelnių kišenės ištraukė mobiliojo ryšio telefoną. Ne kartą teistas kišenvagis žaibiškai buvo sulaikytas ir su įkalčiais pristatytas į policijos komisariatą.

Pareigūnai įtaria, kad šis vyras yra padaręs ir daugiau panašaus pobūdžio nusikaltimų, todėl piliečių, nukentėjusių ar turinčių kitokios informacijos apie jo nusikalstamą veiklą, prašo kreiptis į Vilniaus apskr. vyriausiąjį policijos komisariatą tel. (8 5) 271 6053 arba (8 5) 271 6132.

Už svetimo turto pagrobimą iš asmens drabužių, rankinės ar kitokio nešulio (kišenvagystė) gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės  atėmimo bausmė iki šešerių metų. 

GALERIJA

  • Sostinės policijai su įkalčiais įkliuvo kišenvagis
  • Sostinės policijai su įkalčiais įkliuvo kišenvagis
Policijos nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

Manai tai ne visai teisingai, problema ne tiek teisėjuose, kiek advokatuose, tai JIEMS nusikaltėlių reikia, ir jiems REIKIA kad jie laisvėje būtų; norint kad nusikalstamumas sumažėtų reikia VISUS advokatus susodint.

Manau

Sulaikė dar vieną brudą,na ir kas?Teismai jį paleis ir vogs toliau.Matomai teisėjai tai daro,bijodami prarasti darbą.Jeigu visus nusikaltėlius nuteisi tokia bausmę,kad jie toliau nusikalsti negalėtų,tai teisėjai liktų be darbo.Štai kur šuo pakastas.Štai kodėl teismai taip myli nusikaltėlius.

anksčiau daug kartų teistą 36 m. vyrą

kalėjimas nieko gero neišmokins, valgyt juk noris kasdien, o dirbti nieko neišmokytas..kokioj šeimoj augo kokioj mokykoj mokės, kad tik kišenvagiu patapo?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS