Sulaikomas neblaivus vyras žirklėmis bandė sužaloti vieną pareigūną, kitam spyrė | Diena.lt

SULAIKOMAS NEBLAIVUS VYRAS ŽIRKLĖMIS BANDĖ SUŽALOTI VIENĄ PAREIGŪNĄ, KITAM SPYRĖ

  • 1

Šeštadienį vakare Vilniaus rajone, Pakonių kaime, sulaikomas vyras priešinosi pareigūnams, o atvežtas į areštinę pasiskundė buvęs sužalotas.

Pasak Policijos departamento, prieš aštuntą vakaro buvo gautas pranešimas, kad viename Pakonių kaimo name mušasi dvi moterys.

Atvykus pareigūnams, įvykio vietoje buvęs 1971 metais gimęs vyras priešinosi sulaikomas, žirklėmis bandė sužaloti vieną pareigūną, o kitam – spyrė.

Atvežtas į Vilniaus apskrities policijos komisariato patalpas vyras, kuriam buvo nustatytas 2,25 prom. girtumas, pradėjo skųstis skausmais, todėl sekmadienį, apie pirmą valandą nakties, jis buvo pristatytas į ligoninę.

Ligoninėje vyras nurodė buvęs sužalotas komisariato patalpose, tačiau, anot Policijos departamento, nedetalizavo, kas tai padarė.

Suteikus medicininę pagalbą sulaikytasis vėl buvo uždarytas į areštinę.

Dėl pasipriešinimo pareigūnams pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

o

kas kaltas jeine narkotyku iteisinimas liberlaisvu mergeliu nuo atsakomybes ir dar norinciu zmonems uzciaupt burnas uz sia ju propoguojama /tiesa/ ir tai briuselio iremintos ir VRKbiorobotes patvirtyntos 2 sybes 1 nelsi gimines 2 lenkute /gerosvalios/ mergele dobraja volia/ kur gerumo nesimato o politintrigos jau liejasi per interpuslapius ir grasinanciai tai ko gero lenku spec t kerstas litvynams uz tomasevsky kuri /nusodino/ Valinskas;;;;;;;;;;

SUSIJUSIOS NAUJIENOS