Susidūrimas su automobiliu buvo pražūtingas: ligoninėje mirė socialinių tinklų žvaigždė | Diena.lt

SUSIDŪRIMAS SU AUTOMOBILIU BUVO PRAŽŪTINGAS: LIGONINĖJE MIRĖ SOCIALINIŲ TINKLŲ ŽVAIGŽDĖ

  • 53

Ketvirtadienio vakarą Vilniuje, Olandų gatvėje, įvykus automobilio ir motociklo avarijai, į medikų rankas perduotas motociklo vairuotojas ligoninėje mirė.

Šį faktą portalui diena.lt penktadienį patvirtino Vilniaus apskrities policijos atstovai.

Delfi.lt skelbė, kad miręs motociklo vairuotojas – žymus instagramo tinklaraštininkas „Evilbrother“. Kalbos apie tai, kad į avariją pateko jo išskirtinėmis spalvomis nudažytas motociklas pradėjo plisti socialiniuose tinkluose.

Primename, kad birželio 29 d. apie 18.30 val. Vilniuje, Olandų gatvėje, automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas vyro, gimusio 1964 metais, sukdamas nepraleido ir susidūrė su priešinga eismo juosta važiavusiu motociklu „Yamaha“, kurį vairavo vyras, gimęs 1993 metais.

Per eismo įvykį nukentėjo motociklo vairuotojas, kuris buvo paguldytas į ligoninę, bei automobilio „Toyota Avensis“ keleivė, gimusi 1968 metais, kuri dėl sužalojimų taip pat pristatyta į ligoninę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (53)

Anonimas

Skraidom vyrai už Lietuva.)))))

frt

gavo j.a.b.a.n.a.s p-i-d-e-r-a-s su savo mocu ko nusipelnė, kai pasivadini "šėtono išpera" tai toks ir tavo likimas, dabar gales pragare grauzt b-i-r-k-ą- savo mylimam šėtonui.... o šiaip tai nemačiau dar nei vieno motociklininko lietuvoj važinėjančio pagal taisykles

>>>Vytautas \\\\\.../////

>Su subine ar su galva galvoji,gaidį?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS