Atskleidė daugiau detalių apie BMW sprogdintoją sostinėje: į moterį metė peilį | Diena.lt

ATSKLEIDĖ DAUGIAU DETALIŲ APIE BMW SPROGDINTOJĄ SOSTINĖJE: Į MOTERĮ METĖ PEILĮ

  • 0

Generalinė prokuratūra penktadienį pranešė, kad teismas vienam mėnesiui leido suimti ketvirtadienį vakare vienoje Vilniaus automobilių stovėjimo aikštelėje į automobilio saloną sprogmenį įmetusį vyrą.

Anksčiau teistam vilniečiui A. S. pareikšti įtarimai dėl svetimo turto sugadinimo visuotinai pavojingu būdu, viešosios tvarkos pažeidimo ir vagystės.

Pasak prokuratūros, teismo prašyta įtariamąjį suimti, nes skyrus švelnesnes kardomąsias priemones, jis galėtų trukdyti ikiteisminiam tyrimui, slėptis nuo pareigūnų ar daryti naujus nusikaltimus.

Ikiteisminio tyrimo duomenimis, A. S. apie 19 valandą Minsko plente esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje įmetė į automobilio „BMW 730“ saloną sprogmenį. Sprogimo metu buvo apgadintas šis automobilis ir šalia stovėjęs automobilis „Nissan Rogue“.

Taip pat, pasak prokurorų, važiuodamas iš įvykio vietos įtariamasis metė į policijai skambinančią moterį statybinį peiliuką su ištraukta geležte.

Policijos pareigūnai įtariamąjį sulaikė tą patį vakarą.

Tyrimo metu buvo gauta duomenų, kad gegužės pradžioje jis įvykdė vagystę – iš jam artimo asmens pavogė mobilųjį telefoną bei piniginę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS