Teismui perduota byla dėl žmogžudystės Trakų rajone | Diena.lt

TEISMUI PERDUOTA BYLA DĖL ŽMOGŽUDYSTĖS TRAKŲ RAJONE

  • 1

Teismui perduota baudžiamoji byla dėl rugsėjo mėnesį Trakų rajone įvykdytos žmogžudystės, pirmadienį pranešė Vilniaus apskrities policija.

Policijos teigimu, 1991 metais gimusiam vyrui yra pateikti kaltinimai dėl itin žiauraus bejėgiškos būklės žmogaus nužudymo, iki teismo jis yra suimtas.

Ikiteisminis tyrimas šioje byloje pradėtas rugsėjo 17 dieną, kai namo kieme Trakų rajone, Gratiškių kaime, buvo rastas 1965 metais gimusio vyro kūnas su daugybiniais sužalojimais.

Įvykio vietoje nustatyta, kad vyras buvo nužudytas suduodant daugybę smūgių plaktuku ir kitais bukais daiktais į įvairias kūno vietas. Taip pat išaiškintas ir įtariamasis – nužudytojo sugyventinės sūnus.

Iki atvykstant pareigūnams įtariamasis jau buvo pasislėpęs, tačiau kriminalistai nustatė jo buvimo vietą ir vyrą sulaikė.

Ikiteisminį tyrimą organizavo ir kontroliavo Vilniaus apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorai, jį atliko Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai.

Jei vyro kaltė bus įrodyta teisme, jam gresia laisvės atėmimas iki dvidešimties metų arba iki gyvos galvos. 

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

O taip

Va taip kurvos sudoroja senius durnus .Pagal amžių Įdomu ,gal i dukras tinkama buvo ta sugyventinė.Atsiprašau už negražų išsireiškimą.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS