Tragiška avarija Vilniuje: po susidūrimo su automobiliu ligoninėje mirė motociklo vairuotojas | Diena.lt

TRAGIŠKA AVARIJA VILNIUJE: PO SUSIDŪRIMO SU AUTOMOBILIU LIGONINĖJE MIRĖ MOTOCIKLO VAIRUOTOJAS

  • 12

Šeštadienį Vilniuje po susidūrimo su automobiliu ligoninėje mirė motociklo vairuotojas, pranešė Policijos departamentas.

Teisėsaugos duomenimis, šeštadienį apie 13.30 val. sostinės E. Andrė-Vinkšnų gatvių sankryžoje automobilis „Mercedes-Benz GL450“, vairuojamas 1985 metais gimusio vyriškio, išvažiuodamas iš šalutinio kelio nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu „Husqvarna“, kurį vairavo 1998 metais gimęs vyras.

Per eismo įvykį sužalotas motociklo vairuotojas, kuris dėl daugybinių kūno sužalojimų apie 15.30 val. ligoninėje mirė. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šeštadienį Lietuvoje iš viso užregistruota 50 eismo įvykių, iš jų septyni įskaitiniai. Daugiau žmonių per avarijas šeštadienį nežuvo, tačiau buvo sužeisti dar aštuoni žmonės, įskaitant du nepilnamečius.

Trys eismo įvykiai įvyko dėl neblaivių vairuotojų kaltės.

Gairės: avarija Vilniuje, avarija LT, mirė motociklo vairuotojas, motociklas susidūrė su automobiliu
Rašyti komentarą
Komentarai (12)

komentatoriai idiotai!!

matos kad nei vienas is nevykeliu neturi net zalio supratimo kas yra motociklas ir koki pavoju motociklininkui kelia automobiliu vairuotojai. auto vairuotojas nemato motociklininko nors tas ir leistinu greiciu vaziuoja. vaziuojant ir 30km/h greiciu islekia pries nosi automobilis vairuojamas blondines ar girto nevykelio kuris seda uz vairo isgeres. apie atskira motociklininku ( sportininku ) pogrupi tyliu tie masto tik atitinkamom vietom.

dar vienas organų

donoras

Kokiu greičiu skrido?

200? 250?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS