Trigubas pareigūnų laimikis: rastas vogtas automobilis, narkotikai ir ieškomas nuteistasis | Diena.lt

TRIGUBAS PAREIGŪNŲ LAIMIKIS: RASTAS VOGTAS AUTOMOBILIS, NARKOTIKAI IR IEŠKOMAS NUTEISTASIS

  • 0

Šeštadienį sostinėje pareigūnų sustabdytame automobilyje „VW Passat“ aptikti, kaip įtariama, narkotikai. Mašina – vogta, o vairuotojas – ieškomas nuteistasis.

Kaip pranešė Policijos departamentas, gegužės 20 d. apie 8. 15 val. Vilniuje, Rasų g., sustabdytas automobilis „VW Passat“, kurį vairavo 24-erių vyras. Kartu su juo važiavo dar du  48-erių ir 32-ejų metų amžiaus keleiviai. 

Pas asmenis rasti ir paimti du polietileniniai maišeliai su baltos spalvos biria medžiaga. Įtariama, kad tai – narkotikai.  Nustatyta, kad automobilis „VW Passat“ (pagamintas 1996 m.) nuo gegužės 19 d. ieškomas kaip pavogtas Alytuje, o jį vairavęs vyras nuo tos pačios dienos ieškomas kaip nuteistasis (besargybinis), kuris išėjo iš Alytaus kalėjimo ir nesugrįžo. Visi asmenys uždaryti į areštinę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 259 str. 1 d. Tas, kas neteisėtai gamino, perdirbo, įgijo, laikė, gabeno ar siuntė narkotines ar psichotropines medžiagas neturėdamas tikslo jas parduoti ar kitaip platinti, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS