Vagių gaudynės baigėsi policijos komisariato kieme | Diena.lt

VAGIŲ GAUDYNĖS BAIGĖSI POLICIJOS KOMISARIATO KIEME

  • 0

Ketvirtadienio naktį Vilniuje policija gaudė mašiną apvogusius jaunuolius. Gaudynės netikėtai baigėsi policijos komisariato kieme, į kurį įvažiavo patys bėgliai.

Apie 2.20 val. Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas gavo pranešimą, kad Lazdynų rajone, Architektų gatvėje, buvo atidarytas „VW LT46“ variklio dangtis ir pavogtas akumuliatorius.

Buvo pastebėta, kad tai padarę keli jaunuoliai įsėdo į juodos spalvos automobilį „Toyota Avensis“ ir nuvažiavo. Šį automobilį pareigūnai pastebėjo Erfurto gatvėje, tačiau vairuotojas padidino greitį ir bandė pasprukti. Persekiojama „Toyota“ nuolat pažeisdavo eismo taisykles, važiavo žaliąja veja, nepaisė šviesoforų signalų, Laisvės prospektu važiavo prieš eismą.

Kaip pranešė policija, automobilio persekiojimas baigėsi gana kurioziškai – vairuotojas įvažiavo į miesto penktojo policijos komisariato kiemą, Mėnulio gatvėje 11, ir čia buvo priverstas sustoti.

Už vairo sėdėjo V.O., gimęs 1996 metais, su juo važiavo E.Z., gimęs 1998 metais ir A.P., gimęs 2000 metais. Juos sulaikant policininkams teko panaudoti dujas ir antrankius.

Apžiūrint „Toyota“, bagažinėje rasta automobilinių akumuliatorių, magnetofonas, įvairūs įrankiai. Vaikinai prisipažino, kad daiktai vogti iš kitų automobilių. Prisipažino ir tai, kad tą vakarą degalinėje prisitvirtino kitus valstybinius numerius, įsipylė degalų ir išvažiavo nesusimokėję.

Paaiškėjo, kad „Toyota Avensis“ buvo ieškomas kaip vogtas. Dėl vagysčių atliekamas ikiteisminis tyrimas, tikslinamos kitos padarytų pažeidimų aplinkybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS