Vilniaus centre automobilis partrenkė per perėją ėjusią merginą, jos būklė sunki | Diena.lt

VILNIAUS CENTRE AUTOMOBILIS PARTRENKĖ PER PERĖJĄ ĖJUSIĄ MERGINĄ, JOS BŪKLĖ SUNKI

  • 5

Vilniaus centre pirmadienį automobilis partrenkė per perėją ėjusią merginą, jos būklė sunki.

Kaip BNS sakė sostinės policijos budėtojai, pranešimas apie įvykį „pedagoginio“ žiede gautas 17.16 valandą.

Mergina baiginėjo eiti pėsčiųjų perėją. Pirminiais duomenimis, automobilio „Audi“ vairuotojas jos nepastebėjo, partrenkė ir užvažiavo.

Pirminiais duomenimis, transporto priemonės vairuotojas buvo blaivus.

Gairės: avarija LT, avarija Vilniuje, partrenkė merginą, Audi vairuotojas
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Miglė

Mergina jau baiginėjo eiti per perėja. Visi vairuotojai, kurie čia komentuoja, biški pagalvokit - kokiu greičiu reikėjo lėkti, kad partrenkti ir pervažiuoti? Kai kitos eilėje mašinos sustojusios stovi. Kur protas? Nesakau, kad pestieji nesielgia kvailai, na, bet tikrai ne šiuo atvėju. Atkreipkite dėmesį, kaip žmonės vairuoja - 0 pagarbos kolegai vairuotojui, ką kalbėt apie pesčiuosius. Nuolatinis lėkimas ir nardymas gatvėje, o kai apsidairai aplink - visi vairutojai sėdi telefonuose. Vienetai, kurie nieko nemaigo. Pirmiausia pradėkime nuo savęs, mieli vairuotojai - mes lengviau galime kažkam sugadinti gyvenimą, ar kažką užmušti. Būkim tiesiog teisingi keliuose. Stabtelkim, jei matome prie perėjos sustojusias mašinas, negi sunku.. Kur skubat ? Gyventi suspėsim. Neatimkim jo ir iš kito.

Giedrius V

Prienų KET . Artėdamas prie nereguliuojamos pėsčiųjų perėjos, vairuotojas privalo sulėtinti greitį arba sustoti prieš kelio ženklą „Pėsčiųjų perėja“, kad praleistų į bet kurią jo važiavimo krypties eismo juostą, o keliuose su viena eismo juosta kiekviena kryptimi – į bet kurią eismo juostą perėjoje įėjusį pėsčiąjį. Transporto priemonių vairuotojai privalo imtis papildomų atsargumo priemonių tamsiuoju paros metu, esant blogam matomumui arba tais atvejais, kai pėsčiųjų perėja iš vairuotojo vietos nėra gerai apžvelgiama, ir įsitikinti, kad pėsčiųjų perėjoje nėra pėsčiųjų, kuriuos turėtų praleisti.

To...

Kokiu saugumu??? Tai vairuotojo atsakomybe matyt zmogu perejoje o nelekt kaip laukiniui. Nera vairavimo kulturos ir tai pagrindine beda. Matomai ir baisios ar atsakomybe per maza.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS