Vilniaus pareigūnai prašo pagalbos: ieško agresyvaus vyro | Diena.lt

VILNIAUS PAREIGŪNAI PRAŠO PAGALBOS: IEŠKO AGRESYVAUS VYRO

  • 2

Vilniaus apskrities pareigūnai ieško Vyacheslav Mokrushin.

Šis vyras, gimęs 1952 metais, įtariamas fizinio skausmo sukėlimu ar nežymiu sveikatos sutrikdymu. 2022 metų gruodžio 8 dieną jis išėjo iš namų Vilnių, Taikos gatvėje, ir iki šiol negrįžo.

Vyro buvimo vieta nėra žinoma.

Ieškomo V. Mokrushin požymiai: apie 160-170 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, apvalaus veido, žilų trumpai kirptų plaukų, žilų plaukų ūsai ir barzda. Asmuo gali būti agresyvus.

Asmenis, žinančius šio ieškomo vyro buvimo vietą, policija prašo apie tai informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato 3-iojo veiklos skyriaus tyrėją Robertą Osterį, tel. ( 8 5 ) 219 8943, mob. 8 674 20721, el. p. robertas.osteris@policija.lt arba paskambinti skubios pagalbos tarnybų telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Vatnykus vulgaris

Pas Naką matė,su Švenčioniene dulkinosi o Paleckius žiūrėjo.

Tai prašykit

Mažo sarginio ciucio vardu Guoda prašykite, ras. Pigus ciucis net iš Šveicarijos įvežtas, dresiruotas uosti smulkias narkotikų siuntas ir randa. Tikrai padės. Kadangi ciycio teta plika galva ur su oeruku įdarbinta registruoti recidyvustus ir pijokus iš miškų išlindusius, tikrai suras. Greitai ir lengvai.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS