Vilniaus policija ieško penkiolikmetės – dingo dar liepą | Diena.lt

VILNIAUS POLICIJA IEŠKO PENKIOLIKMETĖS – DINGO DAR LIEPĄ

  • 3

Vilniaus policija prašo visuomenės pagalbos – iš globos namų dar liepą išėjo penkiolikmetė ir iki šiol nežinoma, kur mergina pradingo.

Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusios be žinios Anastasijos Bartoševič,  gimusios 2004 metais. Penkiolikmetė šių metų liepos 11 d. apie 15.00 val. išėjo iš globos namų Vilniuje, adresu L. Asanavičiūtės g. ir iki šiol negrįžo.

Nepilnametės požymiai: ūgis apie 180 cm, stambaus kūno sudėjimo, plaukai ilgi dažyti pusiau juodai, pusiau vyšninės spalvos. Apsirengusi buvo juodos spalvos džinsais, juodu megztiniu, rožiniais sportiniais bateliais.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šios merginos buvimo vietą ar ją mačiusius, susisiekti su Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyresniąja tyrėja Diana Buslavičiūte el. p. diana.buslaviciute@policija.lt, tel. (8 5) 271 64 61 arba paskambinti skubios pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

T

O kam policija turi ieskoti turi nusikaltelius gaudyti nu ir nesamones

Anonimui Pidarui

Purpurinė skylė.

cia

jau turi susirupint ne policija o VSD nes zmogus o ne S politika turi buti1 vietoje ir yra prielaida kad tai sionsatanistu veikla jei ne /medicina/ ? pasidomekit nes tai jusu pareiga saugoti tauta ir jos zmones nes perdazni sie ivykiai ypac KLAIPEDOJE IR VILNIUJE.......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS