Kraupi nelaimė: valydami gręžinį žuvo trys „Vilniaus vandenų“ darbininkai | Diena.lt

KRAUPI NELAIMĖ: VALYDAMI GRĘŽINĮ ŽUVO TRYS „VILNIAUS VANDENŲ“ DARBININKAI

Antradienį Vilniaus rajone, Tuščiaulių kaime, vykdydami gręžinio valymo darbus žuvo trys „Vilniaus vandenų“ darbininkai, BNS patvirtino įmonės vadovas.

„Turime didelę įmonėje tragediją, trys žmonės žuvo darbe. Daugiau detalių nežinau, esu įvykių vietoje, žiūriu. Komentarus ir detales pateiksime“, – antradienį sakė „Vilniaus vandenų“ direktorius Marius Švaikauskas.

Kaip BNS informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento atstovė Vida Šmigelskienė, pranešimas apie nelaimę Nemenčinės seniūnijoje esančiame kaime buvo gautas 9.22 valandą.

Vilniaus apskrities policijos atstovė Julija Samorokovskaja BNS sakė, kad apie nelaimę pranešė „Vilniaus vandenų“ darbuotoja.

„Pranešė „Vilniaus vandenų“ darbuotoja, kad vykdant gręžinio valymo darbus kažkas atsitiko su darbuotoju, kas – neaišku“, – sakė J. Samorokovskaja.

Atvykę ugniagesiai maždaug keturių metrų gylio šulinyje rado tris vyrus, jie buvo skubiai ištraukti į viršų virvėmis.

Dviem iš vyrų netrukus buvo konstatuota mirtis, vienas buvo gaivinamas ilgiau, tačiau ir jo išgelbėti nepavyko.

Vilniaus apskrities policijos atstovės teigimu, žuvo 51, 53 ir 65 metų amžiaus darbuotojai.

Vyrų mirties priežastis šiuo metu yra nežinoma, anot V. Šmigelskienės, žemės ant šulinyje buvusių vyrų nebuvo užgriuvusios.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Pastaruoju metu

ateina į madą viską robotizuoti: robotai valo langus, kilimus, grindis ir t.t. Tai kodėl į tokias pavojingas užduotis negalima būtų pasiųsti robotų? Juk kiekvieno žmogaus gyvybė brangi.

Jau ne pirmas atvejis

kai, nusileidę į kanalizacijos šulinius, žūna darbininkai nuo susikaupusių metano dujų. Tai nejaugi tokius pavojingus darbus atliekančių darbuotojų negalima aprūpinti spec. dujokaukėmis? Užuojauta žuvusiųjų artimiesiems.

to statybu gidas

aišku, kad jiems nusišikt, savo kailį dabar suks ir suvers kaltę darbuotojams, o patys vaikščios galvas iškėlę save pateisinę su savo juokingais šūkiais ir vizijom...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS